ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
pavel75:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4247.msg88093#msg88093 date=1364922982 ---Баш ще се радвам ако наистина се решат въпросните обсъждани и преди неща.
Дали ще е с технически средства, дали административно ... Дано да стане!
--- Край на цитат ---
Има много лесен вариант да се решат тези неща, без да са необходими технически средства или административни норми - от нас си зависи. Просто не го правим. Форумът е от нас за нас - което правим го правим и на себи си.
gts.best:
Здравейте, имам въпрос..........Това......... [похвали] [порицай]..........и ако го правя по 12 пъти на ден за даден симпатичен или не (на мен) форумен член.....какво следва от това за самия член, пък и за мен............
някаква безмислица сякаш долавям тук.............или греша............
Моля за разяснение................
tritehiksa83:
Колеги,според мен цвета на шрифтове с мненията е много блед и товари погледа трябва да е идея по тъмно сиво .Поздрави!
j.k.kolev:
Дай рефреш и/или F5
pavel75:
--- Цитат на: gts.best link=topic=4247.msg88095#msg88095 date=1364928863 ---Здравейте, имам въпрос..........Това......... [похвали] [порицай]..........и ако го правя по 12 пъти на ден за даден симпатичен или не (на мен) форумен член.....какво следва от това за самия член, пък и за мен............
някаква безмислица сякаш долавям тук.............или греша............
Моля за разяснение................
--- Край на цитат ---
Тази функционалност е новост в тази версия. Май на даден човек можеш само един глас да дадеш. Ако видим, че не върви или е безмислена ще я спрем
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия