ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
Adrian:
можеш да му шиеш плесници през 1 час ...абс безмислена новост ;) На мен ми е чудно с какво съм заслужил резултат 7:3 ??
pavel75:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4247.msg88104#msg88104 date=1364968598 ---можеш да му шиеш плесници през 1 час ...абс безмислена новост ;) На мен ми е чудно с какво съм заслужил резултат 7:3 ??
--- Край на цитат ---
Доста го обсъждахме и спорихме (до бой не стигнахме), но решихме да го видим защо разработчика го е предвидил. Сигурно се опитва да взаимства нещо от фейсбука, където има харесвания. Ще го видим що за чудо е.
Vlado:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4247.msg88104#msg88104 date=1364968598 ---можеш да му шиеш плесници през 1 час ...абс безмислена новост ;) На мен ми е чудно с какво съм заслужил резултат 7:3 ??
--- Край на цитат ---
Аз пък, без да съм писал и едно мнение откак го има новия форум, имам три минуса. Забава да има! Както уместно отбеляза Павката в разговорилника Скайп - не може да ни харесва целият свят... :give_rose:
pach:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=4247.msg88103#msg88103 date=1364968351 ---Тази функционалност е новост в тази версия. Май на даден човек можеш само един глас да дадеш. Ако видим, че не върви или е безмислена ще я спрем
--- Край на цитат ---
Преди една страница попитах дали има възможност да:
--- Цитат на: pach link=topic=4247.msg88073#msg88073 date=1364880857 ---...
ПРедлагам "похвали" да се смени с "благодари" (айде стига с хвалбите моля),
а "зашлеви" с по-точното - "за кошчето) (или "за боклук").
...
ПП.С риск да стана досаден, горното предложение се отнася за всеки пост (така офтопа ще намалее значително, като се бележи с "за коШчето) а не за оценка на хората, с повод и без повод.
...
--- Край на цитат ---
Та пак да попитам...софтуера дава ли възможност да се настрои за да фигурира във всеки пост, а във всеки никнейм да е резултата от сбора на постове белязани с "благодари" и "за кошчето"?
Ако не е възможно горното предложение, по-добре предлагам да се изключи системата "[похвали] [порицай]",
тъй като няма изградени критерии по които да работи. Няма и никаква обективност, щом като тя не е обвързана с
конкретни условия и няма никакви автоматични функции. Рано или късно ще предизвика скандали и това ще е може би финала (много лошо) на този форум!!!
Ясно че сте я обсъждали, но кажете какви са критериите за оценка (щото системата "[похвали] [порицай]" си е точно това) и с какво те са гарантирани? Вижте какво казва Владо? Тоест той нищо не е казал и има давани оценки!!!???
Като гледам доста хора се сдобихме с такива, без да знаем за какво и защо!?!?!
Струва ми се че "нашенската" система въведена за търговията във форума е много по-точна и обективна, при наличието на сделка, две страни (доволни или не) и човешки арбитър, в лицето на модераторите, които да презценят точността (или не) и дори наличието на сделка.
Повтарям - тове е мое лично мнение и предложение - или направете система за оценка на постовете, или премахнете
наличната под никнеймите, щото тук не е предизборно студио, нито социологическа агенция за проучване на рейтинги...
Тук е форум, който би трябвало да има ползваема информация (съответно оценена), а не детското предаване "кой е по-по-най!?" :scratch_ones_head: :dirol:
Поздрави!
:hi: :hi: :hi: :hi:
pavel75:
Дайте да го видим няколко дни и ще го решим. Критерии няма, защото те се дават от човек за човек, не нещо централизирано и по правила. Ти харесваш някой, аз не. Това е като анонимна анкета. Системата не позволява даже на модератори или администратори да видят кой как е гласувал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия