ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

НОВ ФОРУМ

<< < (16/27) > >>

pach:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=4247.msg88217#msg88217 date=1365146214 ---В раздела "личен профил" сложихме полета за администрация и епоха.

--- Край на цитат ---

:good: :ok: :clapping:

А новата опция "календар" много е удобна - като кликнеш на нея (под форума на квадратчето)
се показва всичко.  :spiteful: ;)

Пък после се чудим (ят) тук що рейтинга на всеки е по-див от
разгонена нюйоркска борса преди отварянето на тази в Токио!!!!!!!!!!  :haha: :haha: :haha:

Ми вижте колко "овни" има във форума!?!!!!!!!!!! 8+2 са си почти десет!
(не съм сигурен за всички, че са овни, но пък и телетата си е ... все тая!!!!! ;) :lol: :lol: :lol: :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:)

Rizar:
Имам едно предложение относно плюсовете и минусите. Предлагам като даден потребител даде например похвали, да се явява едно поле под похвали/порицай с което потребителят да напише няколко думи защо е натиснал + или -, може да е анонимно както е сега. Пък ако има и вариант съм за, да се вижда кой те е оценил. Това кой какво ти е написал предлагам да може да се вижда в профила на потребителя до плюсовете и минусите.  :)

XRISTO:
Откакто са се появили въпросните минуси и плюсове, че и месец преди това не съм писал нещо във този форум и въпреки това виждам, че трима вече са ме порицали. Баси и хейтърските говеда сме това българите! Ами вземете ми изтрийте профила - и без това с хора които ме мразят няма какво да си кажа. А и няма да дразня с мълчаливото си присъствие повече подобни екземпляри. Пък  за да си чета не ми е необходима регистрация.  :angry: :angry: :angry:

toniemi:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=4247.msg88285#msg88285 date=1365349966 ---Откакто са се появили въпросните минуси и плюсове, че и месец преди това не съм писал нещо във този форум и въпреки това виждам, че трима вече са ме порицали. Баси и хейтърските говеда сме това българите! Ами вземете ми изтрийте профила - и без това с хора които ме мразят няма какво да си кажа. А и няма да дразня с мълчаливото си присъствие повече подобни екземпляри. Пък  за да си чета не ми е необходима регистрация.  :angry: :angry: :angry:

--- Край на цитат ---
Аз пък това с плюстчета и минуси го забелязах вчера,преди рожденият ми ден!Имах -3,мина ми празника,сега имам -5 :dance1: :dance1: :dance1:

fpk1999:

--- Цитат на: Rizar link=topic=4247.msg88282#msg88282 date=1365343603 ---Имам едно предложение относно плюсовете и минусите. Предлагам като даден потребител даде например похвали, да се явява едно поле под похвали/порицай с което потребителят да напише няколко думи защо е натиснал + или -, може да е анонимно както е сега. Пък ако има и вариант съм за, да се вижда кой те е оценил. Това кой какво ти е написал предлагам да може да се вижда в профила на потребителя до плюсовете и минусите.  :)

--- Край на цитат ---
Просто ми прочете мислите!По-голямо съвпадение не съм виждал!Абсолютно на същото мнение съм.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия