ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

НОВ ФОРУМ

<< < (15/27) > >>

Best Ripper:
Емо, една шопска поговорка, дет е много вярна /както и всите други шопски народни умотворения/:

Я най мразим някой да е добре и най убичъм да мразим...  ;)

Boris 2-12-4:
Емо!

Не че не си прав....

НООООООООООООООООООО

То много неща отдавна избиват на малоумщина, но се реагира чак като засегнат  пряко повече хора.(Погледни навън и виж кога започна да пищи народа) Не че преди това отделни единица не са били камбаната в този форум.
Поведение на блатото - още от времето на Великата Френска Революция... :diablo:
И според сериозни изследвания  хейтърите и шлангаджии ( тези  които само ползват и смучат, без грам благодарност , но  с голям апетит и арогантност) в нета са доста повече от половината ползватели. :wild:

Обаче и този не голям процент на истински заинтересовани , можещи да оценят чуждия труд и да го подкрепят  осмисля работата ни... :hi: :give_heart: :give_rose:

Слава Богу, че Админите са момчета на място.  :drinks: :drinks: :clapping:
Това е едно от малкото неща, които ме карат да вярвам, че форумът ще запази човешкия и изследователския си вид... :angel: :drinks: :give_rose:

pach:
Търсачката е станала изключително спъната... :scratch_ones_head:
първо ми поиска всяка дума да  е най-малко от две букви!!!!!!!!!!!!
....тоест израза "отиване в града" не го възприе за търсене,
а след като го промених на "отиване на града" (което обаче не е израза който точно търся),
ми написа че преди 5 секунди съм търсил нещо от това ІР и да съм опитал по-късно!!!!!!!!!!!!!1
 :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

Та да попитам администраторите, дали това така ще го оставите !?
 :hi:

pavel75:

--- Цитат на: pach link=topic=4247.msg88200#msg88200 date=1365139724 ---Търсачката е станала изключително спъната... :scratch_ones_head:
първо ми поиска всяка дума да  е най-малко от две букви!!!!!!!!!!!!
....тоест израза "отиване в града" не го възприе за търсене,
а след като го промених на "отиване на града" (което обаче не е израза който точно търся),
ми написа че преди 5 секунди съм търсил нещо от това ІР и да съм опитал по-късно!!!!!!!!!!!!!1
 :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:

Та да попитам администраторите, дали това така ще го оставите !?
 :hi:

--- Край на цитат ---

5-те секудни са анти-бот функция. Като си сменил думата е сметнало, че е бот и за това ти е дало такова съобщение.
За дву буквените думи търсихме такава настройка, но няма. Това съм го виждал и на други места. Моят съвет е да пропуснеш тия думи - в конкретния случай "отиване града"

pavel75:
В раздела "личен профил" сложихме полета за администрация и епоха.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия