Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Смазочни материали! Кога, къде и защо!?
bazitov:
Здравейте,
Тъй като броят локомотиви се увеличава, с последната поръчка реших да взема и масло, спрях се на Roco 10906, най-вече, донякъде, подведен от препоръката на магазина - като свързани продукти незнайно защо показват масло и грес на Roco -> Re460.
Обаче... Re460 пристигна и в упътването ясно си пише, че трябва да се смазва само с Fleischmann 6599 и да се ползва и на зъбните колела, т.е. да не се ползва грес. Което ми се строри странно, защото в упътването за Re482 (но той е от Trix, отново в N) искат зъбните колела да се смазват с грес.
Чудя се дали мога смело да смазвам с Roco 10906 по всички части, означени за смазване с масло, на Fleischmann-ския и другите 3 от Trix всичките в мащаб N?
Понякога имам чувството, че дълбая в пълни глупости, но тези по 200 марки на една и съща компания съвсем ме объркват.
tritehiksa83:
Защо не пробваш с графитна смазка много финна е и се ползва и в часовникарството.
mitko0888:
Капваш по малко, само там където пише и когато пише. Слагай от най-финното масълце което имаш, май това на Роко ще стане. Или от масло за шевни машини - няколко души са го писали тук няколко пъти. И гледай покрай четките на моторчето да няма нищо мазно.
Графитната смазка ти предлагам да я забравиш.
Ако го изпуснеш в пясъка на плажа, или в котешката тоалетна - тогава ще говорим за промиване и за нова смазка. На нов локомотив грес не ти трябва. Даже може и да има повече, отколкото му трябва.
bazitov:
Вече имам това -> Roco 10906. Ще го пробвам като му дойде времето на Fleischmann-ския, че са писали "добре е да го смазвате, като му дойде времето" без някъде да пише часове или нещо друго.
Иначе рових из форума, но за поддържане и смазване нещата са по-скоро разпръснати из различни теми. :hi:
Другата причина поради която се чудя дали да не смажа например този на Trix, е че в едната посока взе да шуми повече, макар да не е каран и 10 часа сумарно.
pach:
Ако е нов непременно си го отвори и намери причината за повече шум в едната посока!
...да няма после "това зъбно колело (или друга резервна част) от къде може да се намери?".
Може да се разместило нещо, да опира в нещо (проводник) или да е тръгнало да се разбива леглото я на остта, я на зъбно колело...
Намери причината непременно, щом не е шумял така в началото.
Ако ползваш масло - слагай по по-малко щото е течно и замърсява освен лока от
вътре така и релсите. Това е една от причините те --- > релсите и колоосите да се почистват редовно с меко парцалче и спирт.
Пази боята от спирта, че на някои модели побелява безвъзвратно при съприкосновение със чистия спирт (9 лв/ литъра в аптеките).
Желателно е да се ползва все пак грес (собствен опит) тъй като по-малко се разтича и по-лесно се контролира количеството
и мястото на което си я сложил. Аз си взимам по една 5 кубикова (има и 10 куб.см) спринцовка със бяла силиконова смазка,
която се ползва(ше) във видеокасетофоните, принтерите и всякаква ІТ-техника с подвижни части, от конрад за 2 лв.
Не е реклама на конрад (за ужаШ на един хейтър), а споделяне на опит в намирането на евтина и качествена алтернатива на
фирмените "мазнотии".
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия