Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
Как да цифровизирам стрелка Roco
mitko0888:
--- Цитат на: kossis link=topic=4460.msg102690#msg102690 date=1451836110 ---В стартовият сет на Роко стрелката е само механична, както е показал и автора на темата. Това нормално ли е ?
И в крайна сметка кой е най евтиният вариант да цифровизирам стрелки примерно ? Геолайн ?
--- Край на цитат ---
Както ти писах още на 15-ти декември, стрелките в стартовите сетове са механични. За да станат ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ти трябва електро магнитно задвижване - 61195. Това задвижване, за да го управляваш цифрово, от мишка или нещо друго, ти трябва декодер 61196. (тези подчертани текстове могат да се цъкат). Става много прибрано и прилично, всичко е скрито отдолу под релсите, само се щрака и завинтва, няма никакви други жици и т.н. Точно за гео лайн стрелки и трасета - има и картинки тук. Тази година цената е 21.90 + 27.90 = 49.80. (евро).
XRISTO:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3526.0.html
kossis:
Друго решение няма ли ? Харесал съм комплект линии на Роко с 3 стрелки и моята е четвърта. Та за 4 стрелки трябва да дам 400 лева ???!
Това и за Немците ми се струва че е малко скъпо ??? Защото примерно ще цифровизирам един Лок и един има от Сета. Това ще ми се върже средно 50 лева за Лок. А за 4 стрелки 400 лева ??? Това е трасе все пак.
Между другото Лока от стартовият сет е с фарове и ги сменя както следва. Декодера е 8 пина действително.
Adrian:
Митко ме превари - това е - кеф цена няма
pavel75:
А защо искаш да цифровизираш стрелката?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия