Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

ремонт на BR01-Piko

<< < (4/8) > >>

vania85:
 ??? ??? ??? Нямам идея! От някой грънчар, ако познаваш случайно такъв :o Със сигурност има някъде!?! Едно време в училище работихме с глина, май че я купувахме от книжарниците! Пробвай с пластелин, но преди това охлади калъпа във фризера ;)

XRISTO:
Вие от големите градове верно си нямате представа как се живее при нас...  ;D
Грънчар?! Че то в нашият град не знам да има такива екземпляри.По аптеките като питах за "Дуракрил" ме гледат като индианец - пишеща машина. ;D И тези неща със избора в "Млад техник" през онези години ,дето си ги споделяте са ми непонятни.В нашият-1 на брой, имаше само стартови сетове със двуосни 80-ки,които са меко казано силно нереалистични според мен,от време на време някоя гара и толкова.Нямаше отделни локове,стрелки и изобщо нищо извън стартовите сетове.Пълна скръб!В момента няма абсолютно никакъв начин да закупя каквото и да било от моя град-няма нито един магазин за хобисти.Всичко минава през куриери,чрез интернет или разходка до Плевен (Конрад,друго не знам дали има там)  :P Трудно ни е хобито и изисква много финанси,а при мене и много усилия за да се сдобия с нещо. Извинявайте,че се отклоних от темата,ама на моменти имам нужда да си изплача мъката. :'(
Но виж,това с фризера е добра идея!...само си задавам въпроса дали няма да повлияе на стягането , т.е. на химичния процес по някакъв начин?

vania85:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=447.msg4692#msg4692 date=1210191688 ---Вие от големите градове верно си нямате представа как се живее при нас...  ;D
Грънчар?! Че то в нашият град не знам да има такива екземпляри.По аптеките като питах за "Дуракрил" ме гледат като индианец - пишеща машина. ;D И тези неща със избора в "Млад техник" през онези години ,дето си ги споделяте са ми непонятни.В нашият-1 на брой, имаше само стартови сетове със двуосни 80-ки,които са меко казано силно нереалистични според мен,от време на време някоя гара и толкова.Нямаше отделни локове,стрелки и изобщо нищо извън стартовите сетове.Пълна скръб!

--- Край на цитат ---
;D ;D ;D А представяш ли си примерно в града ти да има всичко, какво ще стане със семейния бюджет!?!Колкото до фризера- мисля че няма да има проблеми

XRISTO:
Еееее,аз семейния не го пипам,каквото падне от частно само . А то се оказа,че и пластелин не е останал.Утре ще купувам а и ще поразпитам тук-таме за глина.При един бегъл сонаж,едно приятелче ме прати на Троян!  ;D Софиянци си го взимат  от Женския пазар за 50-60ст,а аз ловя Сименса до Троян! Все едно Пловдивчанин да отиде до Пазарджик или Софиянец до Перник за топка глина. ;D

vania85:
 ;D ;D ;D Ако ще ходиш до Троян вземи и малко сливова ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия