Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Пролет пукна ... - още един проект в зародиш
zazo:
За цифрово изобщо не ме бройте. Колко до окъсяването също нямам притеснения. Какъвто и макет да правя в крайна сметка ще е разделен на участъци, най-малкото за да могат на двойното трасе два влака да вървят в противоположни посоки.
mill:
Защо си така категоричен за цифрово управление? Финанси /което хич не е маловажно/ или просто не ти харесва :pardon:
EMPEROR:
Той е OLD SCHOOL металиЗ затуй :spiteful:
XRISTO:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=465.msg18724#msg18724 date=1233688015 ---Той е OLD SCHOOL металиЗ затуй :spiteful:
--- Край на цитат ---
Аз също, ама заобичах числата. :lol: :lol: :lol: Чрез тях отпадат много проблеми и цели топове кабели. ::) Да живей ХеЛектрониката! :umnik:
zazo:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=465.msg18724#msg18724 date=1233688015 ---Той е OLD SCHOOL металиЗ затуй :spiteful:
--- Край на цитат ---
Баш тъй.
Всъщност причините са няколко, като финансовата страна на нещата е съвсем второстепенна. Едната е статия в едно старо френско списание, което имаше раздел за ЖП моделизъм, в което в един брой беше показано сума неща как могат да се направят дори без участието на ток. Повлия ми и един американски макет, на който за съжаление не мога да намеря сайта. Там отново всичко беше сведено до елементарни в повечето случай механични решение и съвсем прости електрически схеми, а макета беше огромен. В другото ми хоби фотографията, ползвам цифрова техника, но от време на време зареждам стария си механичен апарат с филм и снимам с него, няма по-голям кеф. Вкратце, толкова ни е дигитализирано ежедневието, че в хобито препочитам да избягам малко от тая работа.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия