Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Пролет пукна ... - още един проект в зародиш
pach:
Хаха , само който не е минал по този път , на проектирането на мечтата си , не знае колко е сладък този етап от целият проект!!!
;D :im_so_happy: :music: :nyam:
ivo:
:) Zazo не се сърди ама става кат аутобан ...
Adrian:
той си знае , че за такова развитие пиша двойка и гоня от час ! И 2 единици от поведението свалям - ма нали ми е приятел - нека тренира , нека се учи . Всички тук демонстрират компютърна грамотност , а на среща след среща търкаляме на 4 пършиви модула , едно елементарно трасе не може да се сглоби цяла година...За следващият ми макет никой няма да питам 'ама това завойче натук ли , ама тук наклонът добре ли е'...направо ще ви поканя ! :bb:
pach:
--- Цитат на: Adrian link=topic=465.msg19053#msg19053 date=1233921705 ---...направо ще ви поканя ! :bb:
--- Край на цитат ---
Ми айдеде , ние сме от кога готови!!!
:drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
zazo:
Айдеееееееееееее, разбихте ме. :blush2: А си мислех, че сме другарчета. :unsure: :unsure: :unsure: Сега довечера няма да спя бре. :lazy: Септември на поправка ще дойда. :yahoo: :yahoo: :yahoo: ама дотогава край, ще ви държа в тотално информационно затъмнение :wacko: За пиковските релси също никакви коментари не ща да чувам :on_the_quiet:
:lol:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия