Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Пролет пукна ... - още един проект в зародиш

<< < (15/20) > >>

pach:
Хаха , само който не е минал по този път , на проектирането на мечтата си , не знае колко е сладък този етап от целият проект!!!
 ;D :im_so_happy: :music: :nyam:

ivo:
:) Zazo не се сърди ама става кат аутобан ...

Adrian:

той си знае , че за такова развитие пиша двойка и гоня от час ! И 2 единици от поведението свалям - ма нали ми е приятел - нека тренира , нека се учи . Всички тук  демонстрират компютърна грамотност , а на среща след среща търкаляме на 4 пършиви модула , едно елементарно трасе не може да се сглоби цяла година...За следващият ми макет никой няма да питам 'ама това завойче натук ли , ама тук наклонът добре ли е'...направо ще ви поканя ! :bb:

pach:

--- Цитат на: Adrian link=topic=465.msg19053#msg19053 date=1233921705 ---...направо ще ви поканя ! :bb:

--- Край на цитат ---

Ми айдеде , ние сме от кога готови!!!
 :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

zazo:
Айдеееееееееееее, разбихте ме.  :blush2: А си мислех, че сме другарчета.  :unsure:  :unsure:  :unsure: Сега довечера няма да спя бре.  :lazy: Септември на поправка ще дойда. :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: ама дотогава край, ще ви държа в тотално информационно затъмнение  :wacko: За пиковските релси също никакви коментари не ща да чувам  :on_the_quiet:

:lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия