Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Пролет пукна ... - още един проект в зародиш
pach:
Ха , кой ще те чака септември на поправка - взимай тесте листове , моливи и химикалки , и бегай първо на помощни уроци при брат Адри , после на бегом (да не загубиш темпото) обиколи Мишето и Лъчо , и кат ти свърши тестето листове и се чудиш у кой мащаб всъщност си , седни си пак на РС-то и ще ти просветне , като след посещение при "ораите"!
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
zazo:
Пичове, плановете непрекъснато еволюират, но както въвят нещата, скоро няма да го бъде. На чертеж прехвърлих 4-те метра вече. Дайте някакви идеи как да си начешвам крастата и да имам все пак някакво скромничко място за търкаляне на влакове вкъщи. Реденето на овал на пода, някак не ме удовлетоворява вече.
zazo:
Пак идва пролетта и аз пак съм до под кривата круша. Както е модерно напоследък чертая и аз модулни идеи. Ето и последното развитие. Ще се радвам на всякакви забележки относно коловозното развитие, от чисто ЖП-ейска гледна точка.
Coltrane:
Пролет пукна - ние НЕ!!! :drinks: Да ти кажа честно, малко сложно ми се струва за домашните ограничени пространства. А що се отнася до "търкалянето по пода" си много прав. Под кривата круша сме вече двама!! :blind:
ivo:
:) Още е много сложно ...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия