Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Пролет пукна ... - още един проект в зародиш

<< < (17/20) > >>

Ivo Nedkov:
На мен ми харесва това което си измислил.
И идеята ти е, 2-та края да се свържат така:

Ще трябва да имаш разглобяеми модули, които да слагаш допълнително.
Те ще са на някакви крака за да се изравнят с нивото на макета...

zazo:

--- Цитат на: ivo link=topic=465.msg37496#msg37496 date=1267803143 ---:) Още е много сложно ...

--- Край на цитат ---

Кое е сложно бре мама ?  :prankster:

--- Цитат на: bategojko link=topic=465.msg37497#msg37497 date=1267803837 ---На мен ми харесва това което си измислил.
И идеята ти е, 2-та края да се свържат така:...

--- Край на цитат ---

Правилно си се досетил, каква е идеята, но твоя вариант изобщо не е единственя. Може да е модул с челна гара от едната страна и обръщателно ухо от другата или две обръщателни уши, изобщо варианти има. Въпрос на желание и възможности.  :scratch_ones_head:

ivo:
:) много материал на малко място ...

zazo:
Less is more, демек, другарЮ съидейник. Схванах. Ще пробвам да махам още тогаз.

pach:
Изобщо не му се връзвай на съидейника - виж неговото кръгово депо какво стана !????!!!!! :haha: :haha: :haha: :haha:
Онова дето го правят заедно с Васко - от място за снимки на локове ...та до размери 160 х 100 см (или близки до тези , че ги забравих...).
И що стрелки нахакаха (не че има излишни де) , па "старо депо" , па "ново депо", па стара и нова водни кули.... та там хИч не е нагъчкано (чак пясъка го сложиха на майната си... :on_the_quiet:)
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия