Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Ето плана на РАСН в ТТ
schatsi:
:blind:
:to_keep_order:
--- Цитат ---Цитат
Офис коловоза обаче ще "свие" и без това тясното място около депото.
И ще открадне цели два глухи коловоза!?!?!!!!
...Няма да го свие (той се мушка под депото...)-дори напротив - ще имаш място и за един глух коловоз до него....
...чети по внимателно:
местиш цялата гара на север(Със се депото и глухите коловози!)
--- Край на цитат ---
pach:
Ще извъртя довечера едно проба на томва нЯщо приятелю, но горе и сега нямам място , а ти ми го "взе" с това качване на север...
И сега като гледам, глухия коловоз е подходящ като при Тано, само за мотриса, щото ако от планината се спусне товарен влак , що ще го праи на гарата до началника и.
Тоест с маневри , при това с напускане на гарата в междугарие , ще трябва да стига до разтоварищата...
Нещо пммммм .... :scratch_ones_head:ще го мисля довечера...
;D ;D ;D
bdz43r:
--- Цитат на: topalov link=topic=466.msg42084#msg42084 date=1275318337 ---Не съм специалист, но по мои наблюдения и по разни четива така наречения ТРАНЗИТЕН коловоз не трябва ли да преминава само през правите участъци на стрелките? А при кривите стрелки да минава само по външната им дъга?
--- Край на цитат ---
Освен в редки случаи, където това е трудноосъществимо или няма транзитни влакове, винаги главният коловоз е по правите клонове на всички стрелки.
В макетите обаче често хич не е удобно да се строи прав коловоз, заради максималното пестене на място. А и съвсем не са прецедент гари (дори на двойни линии), където няма прави коловози.
eurostar:
Pach, като махнем повечето невидими части, остана нещо сравнително семпло:
Всъщност, не знам точно какви са ти размерите на макета. Това с 2,5% наклон ми се струва много съмнително... особено при последната крива в планината.
pach:
:scratch_ones_head: :scratch_ones_head: :scratch_ones_head:
--- Цитат на: topalov link=topic=466.msg42084#msg42084 date=1275318337 --- :)
... защо не вземеш да направиш на макета една "издатина" на юг и без да местиш нищо на север, да прекараш един ОФИС коловоз на ниво -1? Мисля, че няма да засегне много мястото! :scratch_ones_head: Издадената част може да бъде само на ниво -1, а горе да оградиш с парапети.
...
--- Край на цитат ---
Това е толкоз гениално, че човек се чуди как не го е "изнамерил" той самия.
Да,да...ама не. Защото принципно и пожелателно е макета да е компактен , най-малкото защото ще е сгъваем към стената която му се намира от север. В три части на шарнири и оси в непосредствена близост до ръбъ на основота в северната си част.
Тоест, и без това на запад (зад планинската гара) е предвидено едно единично или двойно тунелно порталче, от кедъто ще се прави връзка с два/три преносими модула в ТТ.
В началото на темата те се виждат (два модула) като една петколовозна бчелна гара с трансбордьор в западния и край.
А ако след спускане на макета в работно състояние, се подкачва още един допълнителен офис коловоз, май става прекалено сложно и претрупано.
Но все пак , и тази идея е пусната да се "търкаля" по масата - може пък и да потрябва.
--- Цитат на: eurostar link=topic=466.msg42089#msg42089 date=1275338424 ---Pach, като махнем повечето невидими части, остана нещо сравнително семпло:
Всъщност, не знам точно какви са ти размерите на макета. Това с 2,5% наклон ми се струва много съмнително... особено при последната крива в планината.
--- Край на цитат ---
Размерите на макета ги има на плана 320 х 120 (125) см . Наклона в "слабите" си части е 2,5 %, в по - стръмните достига до 3 % . При това разстоянието м/у етажите е 70 мм при необходимост по стандарти за електрическа тяга - 59 мм.
Тоест аз имам запас от 11 мм и ако добавим , че не карам електровози, запаса ми ще стигне до 20 мм. Тоест няма да се налага да "крия" нисък етаж над порталите на тунелите с "изкуствени" хълмове които да удебеляват планините там, нито пък с гори и храсталаци също.
Да това което си направир Жорж, наистина е по-семпло и съответно по-бързо за изработка, но ако нямам подземните нива ,на тази площ, тогава семплото става загеба на пространство...И тогава къде ще си карам влаковете? То половината ми ще остават на витрините ? (за радост на някой доброжелателни елементи).
Даже така закрит...по скоро премахнат офис коловоза, мен първосигнално веднага ме засърбя да пусна там една нормално развита товарна гара.
...или както казах вече няколко пъти (ако перефразирам Зазо с "тресящата го гигантомания") тежка е моделистката съдба, щото иска ако може целият свят да го свие до размерите на макет!!!
;D ;D ;D ;D ;D :scratch_ones_head:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия