Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Ето плана на РАСН в ТТ
bdz43r:
Товарен влак не може да влезе направо на подкрановия коловоз.
Подкранови, разтоварни, рампени, гаражни и др. специализирани коловози могат да са отправни, но не и приемни. В тази връзка не е необходима червена светлина на М9.
Светофорът на трансбордьора трябва да си е двуфаров - със синьо.
И "А", и "Б" са правилни. Защо пропускаш Н2 в питането? Той е същият като другите.
pach:
Благодаря отнова момчета! :hi:
Значи схемата вече става в този вид:
Защото нямам общи табла за 4-фарови светофори. Тоест ще ги направя от по две 2-фарови табели една под друга.
В тази връзка имам последно (надявам се) питане. Според сайта на Тодор ( :hi:) - http://bgrail.info/site/index.php?page=6
--- Цитат ---Светофорът може условно да се раздели на две части - долна основна с червена и жълта светлина и горна предупредителна с жълта и зелена светлина.
--- Край на цитат ---
тези светофори трябва да са подредени от стария ред в скицата ми (1) в новия ред (2), съгласно горния цитат.
Тоест кое подреждане на светлините трябва да ползвам - 1 или 2 ?
:scratch_ones_head: ;D ;D ;D
--- Цитат на: bdz43r link=topic=466.msg77933#msg77933 date=1336682128 ---...Защо пропускаш Н2 в питането? Той е същият като другите.
--- Край на цитат ---
Не го пропускам, щото питах за мигащи светлини (специално за белите),
а той според предишните съвети е с две жълти светлини. Вярно ли е подреждането им?
Или освен, че (евентуално) пренареждане в нов ред (2) той също трябва да има бяла светлина ...вместо долната жълта?
Мисля че трябва да си остане с две жълти, но евентуално пренаредени в нов ред (2)!!!
След като това ми изясните (и си науча урока), ще кача пак окончателната (или предпоследна :sarcastic:)
схема тук на светофорното разположени, подредбата на фаровети им по таблата и ще остане
да разиграем възможни входно/изходни и маневрени движения на влакове, за окончателно
утвърждаване на схемата и ...ами да си науча урока :blush2:,
че предстои и автоматизация на управлението (маршрутизация).
За което ще ви питам паки и ... ми ще почерпя!!! :hi:
;D ;D ;D
mitko0888:
Като правило започвам с "аз от това не разбирам, ама да си кажа моето"
1. Като гледам последната картинка, защо входният трябваше да стане 3+2? Хубаво си беше с 4 светлини, трябваше му една допълнителна самотна бяла мигаща отдолу. Или 2+2+1. Преди един ден си беше правилен, само бялото му липсваше, ама то е най-(красиво и )правилно да е на отделен фар.
2. Като видях и мнението на bdz43r отидох до хладилника (до него са бадемите, а в него ...):
...
И "А", и "Б" са правилни.
...
та не разбрах: кое им е правилното?
Цитирам: "Изходният светофор по скоростната сигнализация е с четири фара, разположени отвесно с жълта, зелена, червена и втора жълта сигнални светлини. Изходният светофор на главния коловоз в гарите на единични жп линии е трифаров с разположени отвесно жълта, зелена и червена сигнални светлини."
Бялата за маневри я добавяме допълнително.
Май донякъде отговорих и на последните въпроси на pach.
pach:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=466.msg77953#msg77953 date=1336739044 ---... трябваше му една допълнителна самотна бяла мигаща отдолу. Или 2+2+1. Преди един ден си беше правилен, само бялото му липсваше, ама то е най-(красиво и )правилно да е на отделен фар.
--- Край на цитат ---
Да, съгласен съм ...ама нямам възможност на чисто физическо ниво да вкарам един фар в самостоятелна кутия отдолу.
За това го направих с такива табла (3+2). По същата причина слагам БДЖ-скоростна, а не БДЖ-обикновенна сигнализация.
Само защото нямам (за сега :spiteful:) фотоецвани трапецовидни табла,
каквито се слагат на предупредителни или комбинирани входни.
Но някой ден като ги изработя, ще ги сменя, защото обикновенната (старата) сигнализация на БДЖ ми по-харесва...
Тогава най-вероятно ще изработя и самостоятелни, за бели светлини.
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=466.msg77953#msg77953 date=1336739044 ---...
И "А", и "Б" са правилни.
...
та не разбрах: кое им е правилното?
Цитирам: "Изходният светофор по скоростната сигнализация е с четири фара, разположени отвесно с жълта, зелена, червена и втора жълта сигнални светлини. Изходният светофор на главния коловоз в гарите на единични жп линии е трифаров с разположени отвесно жълта, зелена и червена сигнални светлини."
Бялата за маневри я добавяме допълнително.
Май донякъде отговорих и на последните въпроси на pach.
--- Край на цитат ---
Ами и аз това питах със схемите вече с номера (1) и (2)!?!?
Макар най-вероятно Тодор като гледаш такива светофори всеки ден, да знае най-точно, просто искам потвърждение дали правилно
съм наредил светлините.(?)
Мда. :scratch_ones_head:
bdz43r:
Принципно белият фар на поканителния сигнал на входния светофор по правило е отделен от другите. Срещат се и изключения, където всичките 5 фара са наредени на една обща табела, но това са единични случаи.
Н2 не може да е с две жълти, мислех, че е просто недоглеждане на схемата. В този му вид е безсмислен и трябва да е като другите.
Мисля, че това ще отговори на някои въпроси: http://bgrail.info/site/index.php?page=44
mitko0888 правилно цитира правилника, където са изброени светлините. Затова при изходните светофори липсата на горна жълта светлина е по-скоро изключение, нищо че тя обикновено е непотребна.
Аз в моя проект съм я пропуснал, защото и на мен ми е непотребна и са налице реални примери с пропусната горна жълта.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия