Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Ето плана на РАСН в ТТ

<< < (7/37) > >>

Vlado:
Може би ако сложиш сградите и изобщо каквото е възможно, коментарите ще са повече. Сега ми е трудно да обсъждам, защото общата визия ми се губи - сгради, пътища, за депото мястото ми се струва малко, за гарата също, къде ще е гаровата сграда, доваждащият път, какво ще има в кръговете, не е ли малко сгъчкано всичко... ей такива неща.
п.п. За коловозите също - ще има ли перони, има ли място за тях, не са ли много коловозите, ще има ли бретели в двете гърловини...
п.п.2 Това с бретелите го видях и отпада въпроса.

Vlado:
Доста сложен проект! И труден за изпълнение. Успех!

Vlado:
Не ми е ясно също къде излизат двата пътя дето влизат в тунел от дясно под голямата гара?

pavel75:
Мен ако питаш го направи на два етажа. Сега изглеждна някакси изкуствено терасирано.

Vlado:
Горе където е индустриалната част след левия кръг, за да успее линията да се качи най-горе в ландшафта се образува едно като хълм, в чиято основа свършват трите коловоза. Това няма ли да попречи при изграждането на цялостната визия на индустрията?
Много въпроси станаха...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия