Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Релсови вериги - истински и моделни.
bdz43r:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4730.msg99997#msg99997 date=1435122872 ---Като следиш дали езикът да е допрян до ралсата - как подаваш захранване на езика?
--- Край на цитат ---
Не подавам захранване на езика, а следя дали езикът е получил такова от раменната релса, до която би трябвало да се е допрял. Нарушавам традициите и не захранвам езика през външна верига, а точно обратното - захранвам външната верига през езика. В случая релето от първоначалния проект за релейна централизация е заменено с оптрон.
При варианта с релсови вериги и резистори на колоосите, аз не бих ползвал диоди и пада върху тях, защото е твърде голям, а ще мисля схема с резистор с много малък пад и компаратор, който хваща и най-малката разлика от двете страни на резистора. Схемата може да се захранва от DCC захранването и да предава информацията нататък през оптрон.
mitko0888:
Благодаря. Сега разбрах. Надявам се нямаш проблеми с контакта между езика и другата релса. На моя макет гледах да нямам никакви външни открити контакти, които да работят на включване. Както и да нямам нито милиметър релса незахранена. (честно казано съм си много щастлив с това, че забравих какво е лошо токоснемане).
Варианта с диодите го избрах, защото тези 1.4 волта, които губя, не са ми съществени. Каквото и аналогово захранване да вземеш, то дава винаги поне 14, 15 дори и до 18 волта. С моето си захранване тези два диода така или иначе стоят на изхода, с токовите датчици просто ги местя на всеки токов кръг. Слагам ги включително и на участъците без датчици. Схемата с резистор и компаратор я отхвърлих преди време, без да си играя с нея, защото трябваше да осигуря захранване от DC веригата, пък то може и да е 0, може и да е с обратна полярност (DCC нямам и не предвиждам в обозримо бъдеще). Даже си бях доставил едни "изолирани усилватели" - захранването на входа и на изхода е отделно - но ми се видя много сложно. Пък и всички готови DCC детектори на зетост според мен работят със спад върху диоди и с оптрони.
Ти мисля че също губиш по два диода за всеки участък с ABC? Това си е стандартна функция и не виждам да пречи.
liro4605:
Хубава тема и понеже не мога да кажа нещо повече от дуайените,ще постна само нещо,което случайно засякох в нета
Професоре катедрата е ваша :)
TANO:
От къде ги копаш тия картинки? Намерил си принципна схема на двузначна автоблокировка, каквато у нас няма( на първото кадро), и принципно описание на сигнализацията при тризначна блокировка( като нашата). Само не разбрах защо на последния ред са нарисували двата влака един зад друг, като втория не би трябвало да минава червения сигнал и да спира зад първия влак. И вторият проблем е, че така раздразнихме някои като ъпнахме тази излишна локумена тема, която никой няма да ползва. Ако ни се размине без критики и минуси утре ще взема да драсна някой ред.
bdz43r:
Според мен последната картинка показва автоматичното спиране, ако вторият влак подмине червеното.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия