Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Релсови вериги - истински и моделни.
Mixy:
Аз леко се обърках :blush2: Защо през първи коловоз да не вървят влакове? Или просто не се ползва за транзитно преминаване?
TANO:
--- Цитат на: Mixy link=topic=4730.msg100310#msg100310 date=1437465356 ---Аз леко се обърках :blush2: Защо през първи коловоз да не вървят влакове? Или просто не се ползва за транзитно преминаване?
--- Край на цитат ---
Ми ей тъй на - не вървят. В повечето гари магазията е до приемното здание. Там стоят (по точно някога са стояли) вагони за товарене и коловоза се ползва само за маневра. От същия няма и изходни сигнали (може да има само маневрени, ако инсталацията на гарата е с маршрутизирани маневри). Демек - влак на такъв коловоз не може да се вкара. Вкарва се маневра. Уакаримас?
pach:
А от първи коловоз има ли стрелки към глухи коловози за товарно-разтоварни дейности?
Така тези глухи коловози имат пряка връзка (като магазиите) за клиентите на железницата.
Още магазии, подкранови коловози, разтоварища с пряк достъп на автомобили до вагоните, авторампи, саморазтоварища и т.н.
А от там започват и улиците (или пътищата) по които се движат камионите и другите превозни средства.
Също така май е авторампите почват от 1 коловоз (вярно или не) и освен за маневрена
дейност те задруго и не се ползват, щото най-малкото закриват видимостта от ПЗ. (мое "виждане")
Ако се композира или приеме влак на първи коловоз, хем закрива видимостта, хем затруднява придвижването
на пътниците към следващите коловози (ако няма подлези или надлези).
Всъщност да уточним - предполагам, че на големите гари 1-ви коловоз си се ползва като в София и Пловдив,
ако обаче тези до ПЗ се водят 1-ви коловоз. И тогова май и те имат РВ?
А как са обвързани РВ с блокировката на стрелките?
И обвързани ли са само със сигналите или и блокират стрелките?
Щото ако е само със сигналите и блок-участъци, дето казва Митко0888 - и в DCC ...
--- Цитат ---Можеш да си ги цункаш колкото искаш.
--- Край на цитат ---
А често е така и за това си говорехме за различни датчици,
за да не се догонват влаковете въпреки червените сигнали май?
mitko0888:
Да разбутам темата с нещ оот мен, все пак заглавието е и за моделните железници, не само за истинските.
1. В моя "макет" съм разделил единия от коловозите (но може и всичките) на два отделни електрически участъка, съответно с токовите датчици ще ми се получат две отделни релсови вериги. За нуждите на сигнализацията коя да е от двете ще заема целия коловоз. Но като си карам влакчето мога да спра на коловоза, да откача локомотива и да закача друг от другата страна, или да изтегля вагоните с маневра и т.н. Щото все пак сме налогови и това не е толкова лесно да стане по друг начин. А пък за цифрово коловозът трябвада се раздели на три части.
2. Това със стрелките също не е толкова просто. Тано написа че ще е "после", ама дори и като истинските да ги прави, ще му трябват поне две или три релсови вериги отляво и четири (и повече за гаражите) в дясно. А пък за целите на моделизЪма, особено домашния, а не модулния в клубовете, е особено удобно да можеш да застъпваш някоя стрелка с влака, без това да пречи на останалите стрелки. Напр. на моите три проходни коловоза от по 80 - 90 см. мога да спирам и разминавам два влака от по 130 см, при това на третия може да чака влак с по-малка дължина. Съответно когато задавам "маршрут" се следят и задействат само стрелките, които е нужно, като съседните, които не участват в маршрута, не пречат на превключването им. Разбира се г-н професора няма такива проблеми, защото коловозите са му достатъчно дълги, но за други случаи от стрелките може да се спечели много.
3. В моделите мисля че спокойно може да се пропуснат тези ПУ-та. Нищо не пречи входните сигнали да са близко до първата стрелка. И в реалните железници това е възможно при определени условия, а пък в определени администрации е нормално да има входен светофор непосредствено преди стрелките, а не на един влак отстояние. Естествено Тано няма да си мести входните и ПС, защото много добре си е измислил и направил схемата, хем да отговаря на истинските гари, хем и да си вижда сигналите от мястото при пулта.
4. От написаното до тук (от мен) ) искам да кажа и че един изолиран участък трябва да си е една отделна релсова верига, а в някои случаи няколко такива отделни релсови вериги / участъци трябва да се обединяват логически за да дават един сигнал "заето". Не само при аналогово, но и ако се ползват разни автоматики за спиране с ДЦЦ.
Спирам до тук че да прочета нещо от другите теми.
liro4605:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4730.msg100327#msg100327 date=1437666786 --- А пък за целите на моделизЪма, особено домашния, а не модулния в клубовете, е особено удобно да можеш да застъпваш някоя стрелка с влака, без това да пречи на останалите стрелки.
--- Край на цитат ---
Само леко пояснение от мащаб 1:1
При дългосъставни влакове,когато те спират в гарата и не се събират се постъпва по 2 начина в зависимост от вида на гарата.
1.Влака се изтегля напред като подминава изходния червен светофор за да разпадне блокировката от към опашката.След като се нормализира се набутва обратно и отсреща може да се приеме влак.
2.Веднага след пристигането му се прави маневра и една част от него се прегарира на друг коловоз.
За да не се случват точки 1и2 дългосъставният влак се спира на входния сигнал и след установяването на другият влак,дългосъставният се транзитира.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия