Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Представете модел | Review a model
Представяне на Piko BR 187
Сaprycorn:
Момче, ти си роден за пиар! Четейки ревюто ти, оставам с впечатление, че Пико са надминали дори Микро Метакит по детайлност!
Една малка забележка, касаеща тънкостите на българския език-изразът "МЕДЕНА ЖИЧКА" предполага, че въпросната жичка е изработена от пчелен мед, а в случая определено става дума за МЕДНА ЖИЦА, т.е. жица от метал мед, или бакър, като се нарича разговорно. Да ти е честит локомотива и със здраве да си го караш!
Adrian:
Stivi , дали има 6-осна версия ?
stivi1504:
Здравейте!
Хаха- благодаря ти, Сaprycorn! Радвам се, че съм те заинтригувал! Май ще ставам рекламно лице. :lol: :lol: :lol:
Относно глупавата грешка, която съм направил- отново благодаря, че си я видял. Защото улисан
да пусна ревюто, изобщо не съм обърнал внимание. :);D ;D
Адри, със сигурност няма шест- осна версия на локомотива. Даже, доколкото четох по немски статии,
изобщо дори не е замислено да се прави такъв- първо защото е чисто нов модел, и второ-
понеже все още навлиза технологията с втори дизелов двигател "Last Mile". За още една
задвижваща двойка колела ще се изисква още повече мощност, а от там и гориво. :yes:
mitko0888:
Стиви, Адриан дали не питаше за тази шестосна версия?
stivi1504:
Ами не знам, честно казано. :(
Според мен имаше в предвид канкретно за моя модел локомотив- BR 187.
Ако ме е питал от семейството на TRAXX, значи е това, което си извадил като линк.
Между другото, това е много интересен локомотив, за което благодаря, че го показа.
Наистина не знаех, че съществува такъв. Eдинственият от този род, който съм срещал
е датският клас EG, произведен отново от Сименс. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия