Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
НПМ за МТУ
Boris 2-12-4:
Яко! Много професионално стана! Хвала Ви! Средата на октомври ще идвам в София. Да се надявам,че ще си видим на по-бира и прочиеееее :drinks: :drinks: :drinks:
Тези неща може ли на лична да си ги обсъждате!
Dispatcher
TANO:
Хах, че може ли един толкова фундаментално важен въпрос като виждането на по бира да бъде обсъждан така дискретно? :)
Само да допълня за запояването - в по големите мащаби може и да става, но тук като затвориш първите три стени, за четвъртата и покрива просто физически няма как да бръкнеш вътре с поялника, много е тесничко. Само лепене му е майката.
Боичките са Ревел 330 сатенмат червено, 302 сатенмат черно и отдолу в ролята на грунд играе Хумброл 40 емайллак сиво. Пръскам с това
https://hobbyland.bg/vsichko-za-modelista/aerografi-i-kameri/aerografi-i-kompresori/hs-08ac-sk-haosheng-airbrush-compressor-kit-hs08ac-sk.html
Върши работа.
mitko0888:
Ревелските боички - акрилни ли са или емайл?
TANO:
За много години!
Нещо бавно ми върви работата, но все пак е напредък. Един месец за релеф и обличане с фолио – ми това се получи:
Не знам като как ви изглежда, но на тия размери, с това коловозно развитие, и с тия три варианта и мащаби едва ли може да се измисли нещо кой знае колко по добро. Сега тепърва започвам другия модул, и чак тогава ще хващам лопатата да садя трева и дървета. Значи сезон III няма да е скоро. От друга страна пък за какво да бързам толкова – когато стане, тогава. Я наздраве! :drinks:
pach:
Свиркайте, ако ставам досаден
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия