Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Най-сложният модел в H0

<< < (5/7) > >>

mitko0888:

--- Цитат на: svetljjjo link=topic=5109.msg112204#msg112204 date=1530440552 ---... виждам че има доста съществени разлики или разминавания в критериИте ...

--- Край на цитат ---

Ами то това му е хубавото - че има различни интереси и различни аспекти, но в хобито има и нещо общо: "железопътен моделизъм". Трябва да има влакчета, или релси, или нещо свързано с тях.

Krasi Tankista:
Затова различните мащаби би трябвало да са в отделни раздели или най - добре в различни форуми, както е навсякъде по света. :hi:...............................само за сведение аз съм в 1: 35.

МАШИНИСТ:
Е , за това си КРАСИ - ТАНКИСТА , щото си напред с танковете и 1 / 35 си е класика.
И аз като теб , но смених малко бранда , за по интересно , иначе бронетехниката ми е тръпка.авиация и кораби също.
Освен това си бил по изложбите в руския център на ул.шипка , военно-историческия музей и пжи.

Mixy:

--- Цитат на: Krasi Tankista link=topic=5109.msg112236#msg112236 date=1530632246 ---Затова различните мащаби би трябвало да са в отделни раздели или най - добре в различни форуми

--- Край на цитат ---

Само дето в България, ЖП моделистите сме по-малко от мащабите, но това е друга тема  :spiteful:

Krasi Tankista:
Mixy, чест ви прави, че членовете на клуба се опитвате да промените това. Самото му съществуване толкова години, плюс огромната организаторска работа, срещите у нас и вчужбина - свалям ви шапка. :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия