Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Модели на български вагони - проектиране и производство

<< < (9/14) > >>

mitko0888:
Аз не виждам нищо уникално, може би гледам някъде другаде?

Krasi Tankista:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=5214.msg115140#msg115140 date=1552507182 ---Аз не виждам нищо уникално, може би гледам някъде другаде?

--- Край на цитат ---

Абе точно щях да ти звънна да те питам, само аз ли не виждам, че няма нищо криво. Беше ми неудобно обаче да ти звъня толкова късно.  ;D

bdz43r:
На снимките не личи добре, но действително при тези вагони стените са с десетина сантиметра по-широки от покрива, съответно прозорците не са вертикални, а наклонени.
По тази причина вагоните не отговарят на европейския габарит и са само за вътрешно съобщение. Това автоматично изключва и евентуален чужд интерес като част от международни състави - такива вагони са напускали страната само инцидентно, с изрични договорки и никога возещи пътници.

mitko0888:
Мислех си че ето тези вагони са интересни (макар и не за мен):

А иначе тази 74-ка (от снимките на pavlinbg) могат лесно да станат от разни тилигски. А и с ръбестите прозорци не съм виждал.

Krasi Tankista:

--- Цитат на: bdz43r link=topic=5214.msg115142#msg115142 date=1552508901 ---На снимките не личи добре, но действително при тези вагони стените са с десетина сантиметра по-широки от покрива, съответно прозорците не са вертикални, а наклонени.
По тази причина вагоните не отговарят на европейския габарит и са само за вътрешно съобщение. Това автоматично изключва и евентуален чужд интерес като част от международни състави - такива вагони са напускали страната само инцидентно, с изрични договорки и никога возещи пътници.

--- Край на цитат ---

Аз пък неразумно останах с впечатление, че става въпрос за част от радиус на окръжност.  :scratch_ones_head:
Дайте да видим най - харесваната Дряновка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия