Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Модели на български вагони - проектиране и производство
Krasi Tankista:
Понякога три месеца е твърде оптимистично. :sarcastic: За да има повече видове вагони трябва да съществува и желание за придобиването им, при това не само от един човек. Тъй като принципът на повечето български ж. п. хобисти е "' Око да види, ръка да пипне "" затова и няма модели на български вагони. Това мисля, че го изяснихме вече в темата дотук.
Adrian:
мисля ,че пощата и 2 кл биха се продавали добре...като за начало :drinks:
Сaprycorn:
От серия 47 може да излезнат 2ра класа, 1ва класа, бюфет и дори кино-вагон. Кино-вагонът пътуваше в състава на Янтра експрес в края на 80-те.
От фургона 57 серия, може лесно да се направят пощата и вагон-отоплител!
Спални и ресторанти на базата на серия 47 не е имало.
Но от изброените по-горе се комплектоват добри композиции.
И ако си ги представим в различни разцветки-
1.Тъмно зелен ( началото на 70-те)
2.Тъмно/светло синьо с бели крила (Синия Дунав ,края на 70-те)
3.Червено/бежаво с бели крила (Експрес Златни пясъци, началото на 80-те)
4. Тъмно/светло синьо без крила (пътнишки влак след 90-та)
5.Червено/бежави без крила (бърз влак след 90-та)
Струва ми се, че има смисъл да имаме поне по три композиции...
IKAR:
Всъщност тъмночервено-кремаво-тъмночервеното, доколкото имам информация, се появява преди тъмносиньо-светлосиньо-тъмносиньото, и двете с бели крила, на "Чайка Експрес". Със същото по-късно са експрес Тракия, експрес Златни Пясъци, експрес Варна и експрес Пирин. Синьото първо е на Синия Дунав, но в последствие вагоните ги омешват, та такова се появява по бързите, че и по пътническите влакове. Същото става и с тъмночервено-кремавото. В края на 80те, при ремонтите, сините вагони ги пребоядисваха в светло и тъмносиньо, но вече без крила, тъмночервено-кремавите изчезнаха, вероятно и тях са ги направили сини. Със сегашната червено-бяла боя, но малко по-светлочервено, имаше композиция от 47-а серия - Дианата, но и такива се мяркаха омешани по другите влакове. Янтрата беше в оранжево-бяло, експрес Варна по едно време също. От всичките варианти имаше вагони и с обикновени, и със сгъващи се врати, както вътре и със зелен, и със светлосив гетинакс. Имаше и такива с купе за началник-влака с издадени прозорци, както и със стаичка за говорителката. 88-а година всички експреси ги смениха с 74-та серия, червено бели, без Тракията. Нея, заради дизеловия локомотив, я направиха с новодоставени тъмночервено-кремави ГДР-ски вагони, но без крила, малко по-късно я направиха обикновен бърз влак и въпросните вагони ги пръснаха навсякъде. Пирин-а, който не беше експрес, а еталонен бърз влак, с ресторант, го махнаха още 87-а година.
IKAR:
Най-добре, ако ще се прави нещо, изчакайте втория том на дядо ви Стефан - там със сигурност всичко ще е описано подробно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия