Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Облагане с такси, налози, данъци и прочие на (жп) модели и подобни

<< < (5/6) > >>

jopeto:
Е_а си темата!  :blink: :blink: :blink: Още от прочитът на заглавието, мислех да не я чета, но любопитството надделя. Споко, Pach! Славито, ша оправи нещата :good: И без това хрантутим европа, сега и на бедните жп моделисти посегнаха!  :no: :no: :no: Вече си представям, как агенти на НАП се гонят с Христо из Битака!   

jopeto:
Off-Topic:Ако се ваксинирам със "Спутник", от НАП ще могат ли да следят профилът ми в ОЛХ?! Ако се окаже, че могат, занчи вече е настъпило време да емигрирам във Венецуела!  :scratch_ones_head:
Моля, придържайте се към темата за данъчното облагане. Ако желаете да коментирате ваксините, пуснете нова тема в съответния раздел за приказки извън хобито.

Dispatcher

mitko359:
Полезно видео от канала на НАП ->

https://www.youtube.com/watch?v=bZuhZSl0Yko

TheJackal:
Така, след попълване и подаване по електронен път на данъчната годишна декларация към НАП, за сведение на "разбирачите" има графа, в която излизат всички суми получени от Еконт, Спиди и още от каквото се сетите. Сумата е до 10 000.00 лева!!! Мине ли ги и с 0.01 стотинка си плащаш като поп.  :hi:

jopeto:

--- Цитат на: jopeto link=topic=5407.msg121263#msg121263 date=1615882046 ---Off-Topic:Ако се ваксинирам със "Спутник", от НАП ще могат ли да следят профилът ми в ОЛХ?! Ако се окаже, че могат, занчи вече е настъпило време да емигрирам във Венецуела!  :scratch_ones_head:
Моля, придържайте се към темата за данъчното облагане. Ако желаете да коментирате ваксините, пуснете нова тема в съответния раздел за приказки извън хобито.

Dispatcher

--- Край на цитат ---
Я, направо ми тури банн, и без това в този форум намаляха стойностните неща за четене. Само, тесни специалисти от БДЖ-то си чешат езиците, за да си придават, някъкава фалшива стойност. И без това ми писна да чета само простотии. "НАП ще ти брои влакчетата!" "Декодерът не дешифрирал!" и т.н. и т.н.!!! И без това, тука болшинството са оперирани от чувство за хумор, дори и забавна атмосфера няма!  Сложи ми направо бан за месец да ме отървеш, да не чета тия глупости, моля те!!!  О, Микси, къде си ?! Защо ни изостави?   :fie: :fie: :fie:       

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия