Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
За правописа
EMPEROR:
Ние може и да не можем да членуваме правилно, затова пък ти не знаеш, къде и как да използваш запетаи ;) Затова, хайде да спрем да си правим забележки от този род ;) Иначе е хубаво наистина, да се поучаваме един от друг все пак.
XRISTO:
--- Цитат --- Пълният и краткият член не са само твои проблеми, спокойно! За съжаление огромен процент от българското население има този и още много проблеми с правописа. Но се надявам, че това ще се промени. А, и да не забравя, вие май ме мислите за възрастен, като се има предвид колко внимание ми обърнахте, но аз съм 7клас.
--- Край на цитат ---
Хах,моят си е пълен! ;D ;D ;D
pach:
Xax, как беше по БТV - "Аз не съм по-умен от това хлапе"...или нещо такова
;D ;D ;D
То вярно , че в седми клас го учихме това , ама през миналия век.
Явно ще изкласиш и по - нагоре от 7-ми ;)
XRISTO:
Я го попитай като стане на моите години...И аз съм ги знаел тез работи,ама сега?А и като гледам каква неграмотност се налага по другите форуми!Тук единственото,което ме дразни е използването на "Й"където не му е мястото от няколко съфорумци.Друго то го отдавам по-скоро на бързане, а и аз обичам да пиша на жаргон понякога. ;)
i.meh:
Именно за това "й" говорех в последния си коментар. Пък и аз обичам да говоря и пиша на жаргон понякога. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия