На осите от буталото и шибъра не знам,
но на цилиндрите е:
За два цилиндъра - 700 ММ. Ход на буталото - 700 ММ.
За три цилиндъра - 550 ММ. Ход на буталото - 650 ММ.
Ако ти върши работа. 
Можеш да си го изчислиш като съотношение
от снимка или чертеж. 
Благодаря! Имам ги тези данни иначе - да точно по чертежите горе долу смятам съотношенията. Има един голям проблем обаче. Тъй като повечето чертежи са или директни сканове от стари списания и книги или съвременни прекопирания на стари чертежи от книги и списания има адски много изкривявания.
Например като почнах да моделирам всичко го оразмерявах по един от въпросните чертежи. Когато обаче оправих отстоянията на колоосите в Blender да са на точно 1600мм, както са спецификация се оказа, че има доста значително разминаване с чертежа, въпреки че първата и последната сцепна бяха наложени да съвпадат идеално. Проверих дали не съм объркал чертежа, защото знам че на 3-цилиндровите 46-ци отстоянията на осите са съвсем различни, но не беше си полска. Пробвах с друг чертеж там пък съвсем се разминаха нещата. Така че, чертежите ми помагат да се ориентирам, но твърдите числа са най-ценни. Иначе действам макар и бавничко, този уикенд ще направя един пробен 3D принт на рамата и ще пусна резултатите. сад