За сега имах време да изгледам тези от главата на сайта!
Май все пак е въпрос на монитор , щото при мен цветовете са се доста близко до нужните ...
Имам два въпроса които може да се окажат риторични - така или иначе ти си специалиста , и на макета ти са монтирани...

1.Трапецовидният светофор (две жълти в хоризонтал и две зелени над тях в диагонал) от обикновенната сигнализация , аз до сега съм го знаел само като допълнителен (спомагателен светофор) към основен входен светофор.
Та питането ми е - ползва ли се и като самостоятелен такъв?
...И на едно от превключването , видях сигнал за който не знам нищо!
Светна лявата зелена светлина (по-ниската) в комбинация с дясната жълта.
Какъв е този сигнал и какво означава?
2.Гледайки управлението през пулта ...всъщност доколкото знам , той е изграден на същият принцип като професионалните такива и се явява за мен досег (поглед) до работата му за първи път в живота ми...Та при управлението , или както ти казваш "направата на маршрута" ми прави впечатление ,че натискаш бутоните с две ръце и едновременно.
Значи ли това , че имат блокировка и не биха направили превключванията ако се натискат последователно бутоните (например с дясната ръка)?
И забелязах ,че след "изграждане на маршрута" , има известно забавяне след превключването на стрелките и едва тогава светва и съответната светлина на светофора.
От какво се обуславя това забавяне ? Дали е така в действителност (някакви защити пак) или е в резултат на схемата при твоя макет?

пп.Довечера ще се постарая да изгледам 45 минутният филм - направо си го качих на диск за домашно ползване!!!