Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Осветление на вагони

<< < (15/21) > >>

XRISTO:
Може би колегата има в предвид,че могат да се стопят при употребата на ценеров диод,защото те греят доста повечко и то най-вече заради липсата на начин за охлаждането им.А и по принцип нали служат по-скоро да управлява транзистор в ключов режим,а не да поемат силовото натоварване на веригата.Но със стабилизатора този проблем не съществува-казвам ви го от опит,защото беше изпробвано от мен и теимпературата е далеч от точката на кипене.

XRISTO:
Искам да попитам тук,понеже е пряко свързано с темата осветление,къде в София се купуват от SMD елементите,защото ще идвам на 29 - ти до столицата и искам да си купя такива грецове ако има,а и стабилизатори бих закупил ако се правят,разбира се , в умален размер.В "Конрад" дали има? Не е лошо и да ме ориентирате по центъра какви хоби магазини има,защото ще имам час-два и да ги пообиколя.Имайте впредвид , че адреса нищо няма да ми говори и ще е по-лесно да ми се обясни в стил "направо,после наляво,третата наляво и т. н. като за целта се оправям отлично къде е цум,халите,къде е женския пазар,народното събрание както и Витошка"Е,адреса , естествено трябва все пак да го знам,разбира се.

pach:
 ;)

и

има и други но цените са им тесларски... :o

Пък и тези имат най-голям избор на склад...
За Комет работното време в събота е от 9 - 15 часа. Точен адрес -ул"Цар Самуил" №23 . Впрочем той е на две преки от Конрад!Конрад , като погледнеш на каратата , под Комет , на ул.Хан Аспарух - на ъгъла с бул.Ботев , там дето пише "...радея..." .А още една прека по-надолу (на картата) са "петте кьошета"-големите) дето се срещат булевардите Ботев , Патриарх Евтимий , Скобелев и Прага !
За МТ1 ще трябва да провериш - само знам че в работни дни са до  17,30 часа , но не го спазват докрай >:(...за съботите незнам но едва ли ).Ясно къде е (три спирки след хотел Плиска по Цариградско шосе с автобус №84 , в посока аерогарата).Автобуса спира пред магазина , но той е горе на високото ,на около три метра по високо от спирката , в партерният етаж на блока - от автобуса не се вижда ,защото е по-високо и има храсти и дървета пред него.

XRISTO:
Благодаря ти,Patch!А този,малкия цум къде се намира?!

Maktub:
Христо, заставаш срещу главния вход на Централни хали, отлявата страна на халите започва една пешеходна улица - "Пиротска". Като тръгнеш по нея (с гръб към ЦУМ), след петдесетина метра от лявата страна ти е Малкият ЦУМ. А пък ако тръгнеш от халите по "Мария Луиза" в посока "Лъвов мост" и Централна гара, две преки преди "Лъвов мост" свиваш надясно по ул. "Кирил и Методий" и ще стигнеш до единия от магазините на Жоро.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия