Автор Тема: Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.  (Прочетена 93128 пъти)

EMPEROR

• Гост
  • Trade Count: (0)
Абсолютно вярно...

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12388
  • Рейтинг: 1341
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg10913#msg10913 date=1223533268
Абсолютно вярно...
Потвърждавам... ;D
А отговорните фактори мислех ,че са сред вас ... ::)
И кво праим сеа ???

EMPEROR

• Гост
Аааа-ха... мислили сте, че са сред нас, пък ние не знаем, че така сте го решили... интересно  ::)

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1734
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
според мен има два подхода за клуб
- национален клуб (НК)- единствен за БГ;
- национален клуб - регионални клубове на областен принцип членуващи в национален клуб с обща регистреция с включени регионални клубове.

мисля, че втория е по-добър защото с оглед комуникацията е по-удобно. регионалните клубове следва да се подчиняват на общите правила на НК. като председателите на регионалните клубове участват в управителният съвет на НК и избират ръководно тяло на НК.

нахвърлям идеи за размисъл нищо повече

pach

• Hero Member
    • За моделизма
И така , на зо септември , следва на 1 октомври , последва на 6 октомври ...

Цитат на: ivo link=topic=790.msg10525#msg10525 date=1222804881
Предлагам всички които споменаваме думичката "клуб" да се събереме една вечер в някое заведение и да решиме какво всъщност искаме.

Цитат на: pach  в 01 Октомври 2008, 08:29:57
Цитат
Мда , аз съм за!
Кога и къде ...
Както и КОЙ

и пак ...
Цитат на: ivo link=topic=790.msg10741#msg10741 date=1223277276
:) та какво за срещата (Image removed from quote.)

и така си чакам новини , ама ти нещо пак не си разбрал , аз ли не съм ...

Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg10917#msg10917 date=1223534782
Аааа-ха... мислили сте, че са сред нас, пък ние не знаем, че така сте го решили... интересно  ::)

Под отговорни фактори , аз разбирам администратори и модератори тук !!!

И така , кой сме ние и кой сте вие? ::)
...
Аз мисля че сме си се ние (едно цяло) , но тъй като прякото предложение дойде от Иво , реших че модератори и администратори ще се заемат сериозно с уточняването на денят и мястото за тази среща...и така си чакам новини ...
И както казва Иво - "та какво за срещата?"
 ;D ;D ;D
Ако искате да я обявим за 1 ноември (събота) белким до тогава уточним нещата ...
Мммммм ???...или да търся връзка с Пловдив !? (то пък от там нещо не ми отговарят...сигур имат организационни проблеми и те...)
 ;D ;D ;D

martzaro

• Гост
Цитат на: Gervasii link=topic=790.msg10924#msg10924 date=1223537602
- национален клуб - регионални клубове на областен принцип членуващи в национален клуб с обща регистреция с включени регионални клубове.

мисля, че втория е по-добър защото с оглед комуникацията е по-удобно. регионалните клубове следва да се подчиняват на общите правила на НК. като председателите на регионалните клубове участват в управителният съвет на НК и избират ръководно тяло на НК.

Геврасии вторият подход е идеален за случая аз съм съгласен за такова нещо, във всеки по голям град може да се направи представителство и съответно да се популяризира хобито. В края на краищата това ще е сдружение с идеални и некомерсиални цели.

pach

• Hero Member
    • За моделизма

Мда , аз също смятам , че тъй като в нашата мила страна железопътните моделисти се знаем по малки имена , и се броим на всяка по - голяма среща , то няма смисъл от повече от един клуб , поне за сега , пък след нас следващите запалили се хора като увеличат бройката - дай боже да стане , тогава може и федерация да си направят...
Или както казва Гервасии - стъпка по стъпка ...днес един клуб , след десетина години още три ...и т.н.
 ;D ;D ;D

martzaro

• Гост
Цитат на: pach link=topic=790.msg10992#msg10992 date=1223625785

Мда , аз също смятам , че тъй като в нашата мила страна железопътните моделисти се знаем по малки имена , и се броим на всяка по - голяма среща , то няма смисъл от повече от един клуб , поне за сега , пък след нас следващите запалили се хора като увеличат бройката - дай боже да стане , тогава може и федерация да си направят...
Или както казва Гервасии - стъпка по стъпка ...днес един клуб , след десетина години още три ...и т.н.
 ;D ;D ;D
Кви десет години кви три клуба ве след десет години клубовете трябва да са колкото областите на страната с президент и администрация и своевременно да са приватизирали БДЖ като клубен експонат с цялата структура и подвижен състав и за десерт да са едноименни собственици на Детската железница в Пловдив която да прави директна връзка с Първа подстанция на ленинградското метро :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Наемам се да изготвя проектоплан за цялата операция в няколко думи: Малко стари щайги за кофраж, бетон марка 25 и близка среща на няколко депутата със стната на язовир "Антон Ивановци" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-т.е. малко средства с огромен ефект ;D ;D ;D ;D ;D

ritchie

• Гост
Скоро  очаквайте  и  новия  сайт  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ по  ЖП 
моделизъм !    Поздрави  на  всички   колеги  от  София  и  страната  и
знайте - никога  не  е  късно  да  станете  членове  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ !

toniemi

• КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 4819
  • Рейтинг: 648
  • Направи си сам и ще ти олекне! HO,Z Само БДЖ
Цитат на: ritchie link=topic=790.msg11055#msg11055 date=1223885353
Скоро  очаквайте  и  новия  сайт  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ по  ЖП 
моделизъм !    Поздрави  на  всички   колеги  от  София  и  страната  и
знайте - никога  не  е  късно  да  станете  членове  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ !

Няма смисъл от нов сайт,тук има достатъчно място,нека да е част от този форум.

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5628
  • Рейтинг: 660
  • Красотата е в детайла!
Ето какво е предложението:
В неделя - 19.10.08 г. в уточнен до тогава час да се съберем онлайн в чата на Voodoo на адрес: http://embed.mibbit.com/?server=irc.voodoonet.biz%3A%2B6668&channel=%23BgServ&charset=windows-1251
Възможностите на чата са 512 човека или с други думи има достатъчен ресурс да ни издържи колкото и да сме.
Очаквам коментари!

Voodoo

• Гост
За хората които имат IRC kлиент могат да влезнат и през Irc.VoodooNet.biz

Maktub

• Гост
Остава само да се определи часът. Сутринта винги има нещо за вършене, човек може да излезе на разходка, ако е хубво времето, докато след като обядваме май ще е най-удобно. Какво ще кажете за следобеда - 14-15 ч?

mill

• Гост
Цитат на: Voodoo link=topic=790.msg11232#msg11232 date=1223972259
За хората които имат IRC kлиент могат да влезнат и през Irc.VoodooNet.biz
Това   IRC  не беше ли т.н. мирка,обикновенния чат ??? .Аз с нея се научих да пиша на комп.,ама сега едва ли ще мога да се оправя,то беше ехеее ,преди 1/2 век :D
 P*S* Стана ве ;D,влезнах в чата ;)
« Последна редакция: 14 Октомври 2008, 16:12:23 от muncho »

Voodoo

• Гост
Да ! Горното което написа Владо е автоматичен Леб скрипт, а може и директно на сървъра които съм посочил.