Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно името на клубa.

<< < (4/21) > >>

EMPEROR:
Леле... то цял ферман името  ;D

Аз още съм привърженик на Railway Passion Club или Клуб Железопътна Страст или Клуб Railway Passion

pach:
------------------Наименование
Чл.7. (1) Наименованието трябва да включва ясно означение на вида на юридическото лице с нестопанска цел.
(2) Наименованието трябва да не въвежда в заблуждение и да не накърнява добрите нрави.
(3) Наименованието се изписва на български език и може да бъде допълнително изписано на чужд език.
(4) След като юридическото лице с нестопанска цел е вписано в съдебния регистър, не може да бъде вписано друго юридическо лице с нестопанска цел от същия вид със същото наименование.
(5) Вписаното в съдебния регистър юридическо лице с нестопанска цел може да иска от всяко друго юридическо лице с нестопанска цел от същия вид, приело по-късно наименование, съвпадащо с неговото, да преустанови носенето и служенето със съвпадащото наименование.

------------------------------------------------

Мисля ,че с "Национален клуб на българските железопътни моделисти - Railwai Passion" изпълняваме идеално това услови на закона...

EMPEROR:
Добре, но нека поне е:
"Национален клуб на българските железопътни моделисти - Railway Passion"
че гледам, че си я подкарахте тая грешка от няколко поста насам...

pach:
Малей , то много грешки напляскахме , ;D ;D ;D
Важното е документите да проверим , че после връщане нема... :o
 ;D ;D ;D ;D

Gervasii:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=898.msg11696#msg11696 date=1224570077 ---Леле... то цял ферман името  ;D

Аз още съм привърженик на Railway Passion Club или Клуб Железопътна Страст или Клуб Railway Passion

--- Край на цитат ---

не съм съгласен клуба да се именува на латиница, принципно е редно да уважаваме езика си, който е един древните в европа езици. не ангажирам никого с мнението си но е редно да е на български и с превод на други езици.

защото става така като кафене Las Palmas на "Любенка Пенкова" ЕТ и тн

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия