Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Дискусия относно името на клубa.

<< < (5/21) > >>

EMPEROR:
Има истина в думите ти... но как аджеба ще представим нашият клуб навън след време, ако е на кирилица?

zazo:
Подкрепям Гервасии. И аз смятам, че името на клуба трябва да е изцяло на български и след това да се превежда. А дали ще е: Клуб железопътна страст, Клуб на железопътните моделисти в България, Клуб на българските железопътни моделисти и т.н. за мен е без значение.

Gervasii:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=898.msg11725#msg11725 date=1224575353 ---Има истина в думите ти... но как аджеба ще представим нашият клуб навън след време, ако е на кирилица?

--- Край на цитат ---

за уеб пространството е ясно на латиница но самото наименование следва да е на български.
затова в регистрацията следва на 3-те основни езика немски, английски и френски езици за се напише.
виж www.morop.org

EMPEROR:
Съгласих се!  8)

Gervasii:

--- Цитат на: zazo link=topic=898.msg11726#msg11726 date=1224575708 ---Подкрепям Гервасии. И аз смятам, че името на клуба трябва да е изцяло на български и след това да се превежда. А дали ще е: Клуб железопътна страст, Клуб на железопътните моделисти в България, Клуб на българските железопътни моделисти и т.н. за мен е без значение.

--- Край на цитат ---
подкрепям Зазо - името е въпрос на решение, но според мен въпроса за езика е принципен. по тази логика дай във форума да пишем на български с латински букви

пък може и ЖП Краста

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия