Значи така - когато задавам въпрос за ФРЕМО модул с размер 39 м х 2,90 м (!!!!!!!!!!) и питам какво му е фремото, как се сглобява, по кой стандарт се прави , как се транспортира ЗА ТЕБЕ ВЛАДО Е ИЗБИВАНЕ НА НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ???????????????????
Прощавай , но не знаех ,че те комплексирам , с тези и подобни въпроси , та ги триеш!!!!
Личи си , че отново имаш време да МАРОДЕРСТВАШ ВЪВ ФОРУМА което явно го бъркаш със модераторството!!!!!!!!!
Повярвай , между двете има огромна разлика , и аз пък най-официално ти заявявам , предупрежденито за бан , ДА СИ ГО ЗАВРЕШ ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ Е ПЕКЛО!!!!!!
ЩОМ НЕ ТЕ Е СРАМ , И ДОРИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯШ КАКВИ ГЛУПОСТИ ВЪРШИШ - ТАКА ДА БЪДЕ - НАЛОЖИ БАН АМА ДА Е ПО-ДЕБЕЛ , БЕЛКИМ ТИ СТАНЕ БЛАГО НА МИЖАВАТА ДУШИЧКА!!!!!!!!!!!
Значи само аз не пиша тук на тема железопътен моделизъм????????????????????????
Ти наистина си се самозабравил и нямаш вече капка срам или свян!!!!!!!!!!!
Форумните теми са пълни с какви ли не глупости и щуротии, но мойте постове не са в темите видите ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неочаквах така да си засереш очите и на черното да кажеш ,че е бяло!!!!!!!!!!!!!!!
Впрочем човека заради който ще ми наложиш бан, продължава да ти се слага , така че може би някой друг ще ти го ....... за да си седнеш най-после на мястото и да си вършиш работата като коректен модератор (да не се бърка с мародер)