Автор Тема: Проблем с форума  (Прочетена 166766 пъти)

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12380
  • Рейтинг: 1340
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Re:Проблем с форума
« Отговор #120 -: 07 Април 2009, 15:28:33 »
Ще подготвя официален протест по въпроса или тема в общи приказки !
Явно някой не си знаят родната история , или (което е по-лошо ) ги е шубе да не би да им сецнат пак парното...
Когато се обсъждаха разни представители на биологични видове , можеше макар и под сурдинка.Когато се обсъждаха символи на лошо управление - също можеше , но когато става въпрос за Българската историческа памет - вече не може!!!
 :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
« Последна редакция: 22 Януари 2010, 08:51:46 от pach »

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #121 -: 08 Септември 2009, 13:57:14 »
Дано администраторите не изтрият и тази тема , щото като гледам, май нямам право да пиша в другите теми!!!
Официално искам да изкажа възмущението си (имате късмет че не сте пред лицето ми в този момент) от модераторите на този форум!!!
Някой от тях (за всеки случай не ви слагам в една група) за пореден път се престарава и върви след мен като старателно трие постове в които задавам конкретни въпроси!!!
Отговор на тези въпроси не ми дават нито хорато към които съм ги задал, нито "страрателните" модератори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Едните защото са доволни от стореното тук - поредната тъпа провокация и търсенето под "вола - теле" а другите защото въобще не разбират нито материала на въпроса нито развитието на темата - просто "не са в час"!!!!!!!!!!!!!!!
По този начин показват само собственото си пристрастие и не разбиране на материята!!!
За пореден път част от модераторският екип, показва че не е на висотата на длъжността която заема!!!!
Искам да попитам до кога ще се отнасяте с пълно пренебрежение към някой съфорумци които вървят по всяка тема и я пълнят с откровенни глупости?????????????????????????????????????
Също така да попитам до кога ще сме длъжни да им четем тези глупости???????????????????????????????
До кога тези глупости няма да бъдат изтривани със седмици, а някой постове се изтриват моменталически и на часа щом бъдат засечени от "модератора" заел се да показва от името на целият екип отношението към част от нас простосмъртните съфорумци???????????????????????????????????????????????
До кога модератори ще проявяват показно предпочитание към хора които не са допринесли с нищо към този форум и лошо отношение към други форумци в това число и към мен??????????????????????????????????????????????
Нима не разбраха колко са жалки когато без много да са в час със развитието на темите, форума и взаимоотношенията тук, се намесват, показвайки своите лични предпочитания към определени имена ?
Това ли е модераторското виждане по въпроса за съдържението на темите,??????????????????????????????
ПРосто нямам думи като се видим очи в очи , тези които ми изтриха последните въпроси, какво обяснение ще ми дадат , как ще ми отговорят на този пост  и какви мерки ще вземат по повдигнатият въпрос!!!
« Последна редакция: 22 Януари 2010, 08:53:51 от pach »

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5625
  • Рейтинг: 660
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #122 -: 08 Септември 2009, 15:29:22 »
О-о-о-о, обяснение ще ти дам веднага: аз ти изтрих мненията и ще продължавам да ги трия докато не разбереш, че този форум е за жп моделизъм, а не за избиване на комплекси! И още нещо - сто пъти сме казвали, писали, преповтаряли и т.н. какво, как и къде трябва да се пише и ако това не ти харесва, не си за това място. А що се отнася до това дали модераторствам както трябва - не си ти човекът, който ще го определя! И тъй като в правилата има точка, която забранява да се коментират действията на модераторския екип се чувствай официално предупреден за налагане на бан при повторна такава твоя проява!

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #123 -: 08 Септември 2009, 17:00:19 »
Значи така - когато задавам въпрос за ФРЕМО модул с  размер 39 м х 2,90 м (!!!!!!!!!!) и питам какво му е фремото, как се сглобява, по кой стандарт се прави , как се транспортира ЗА ТЕБЕ ВЛАДО Е ИЗБИВАНЕ НА НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ???????????????????
Прощавай , но не знаех ,че те комплексирам , с тези и подобни въпроси , та ги триеш!!!!
Личи си , че отново имаш време да МАРОДЕРСТВАШ  ВЪВ ФОРУМА което явно го бъркаш със модераторството!!!!!!!!!
Повярвай , между двете има огромна разлика , и аз пък най-официално ти заявявам , предупрежденито за бан , ДА СИ ГО ЗАВРЕШ ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ Е ПЕКЛО!!!!!!
ЩОМ НЕ ТЕ Е СРАМ , И ДОРИ НЕ СЕ ЗАМИСЛЯШ КАКВИ ГЛУПОСТИ ВЪРШИШ - ТАКА ДА БЪДЕ - НАЛОЖИ БАН АМА ДА Е ПО-ДЕБЕЛ , БЕЛКИМ ТИ СТАНЕ БЛАГО НА МИЖАВАТА ДУШИЧКА!!!!!!!!!!!
Значи само аз не пиша тук на тема железопътен моделизъм????????????????????????
Ти наистина си се самозабравил и нямаш вече капка срам или свян!!!!!!!!!!!
Форумните теми са пълни с какви ли не глупости и щуротии, но мойте постове не са в темите видите ли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неочаквах така да си засереш очите и на черното да кажеш ,че е бяло!!!!!!!!!!!!!!!
Впрочем човека заради който ще ми наложиш бан, продължава да ти се слага , така че може би някой друг ще ти го ....... за да си седнеш най-после на мястото и да си вършиш работата като коректен модератор (да не се бърка с мародер)
« Последна редакция: 22 Януари 2010, 08:55:03 от pach »

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #124 -: 08 Септември 2009, 17:28:38 »
Написаното не подлежи на коментар, то не е и нужен. Последствията също - Пламен с псевдоним pach ще бъде баннат за една седмица. След изтичане срока на наказанието правата ще му бъдат възстановени. При повторно провинение наказанието ще е един месец, при трето за постоянно. Решението не подлежи на обжалване.

mgirginov

• КЖМ - България
  • Trade Count: (34)
  • Hero Member
  • Публикации: 1935
  • Рейтинг: 192
  • N Länderbahnen I еп. София
« Отговор #125 -: 09 Септември 2009, 08:07:01 »
Хора, недейте така! Бъдете доброжелателни един към друг!
Плами, не бъди толкова остър!
Влади, не постъпвай така драстично!
Прекалено сме малко за да се смразяваме! Само ние помежду си разбираме любовта си към ХОБИТО! Нека сме съпричастни, сплотени и толерантни един към друг. Имаме толкова малко радости в този шибан свят и е жалко да не ги изживеем заедно.....

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6731
  • Рейтинг: 1098
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #126 -: 09 Септември 2009, 08:50:14 »

Подкрепям призивът за толерантност !

XRISTO

• Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 2447
  • Рейтинг: 12
  • НО - III-IV епоха,DB и DR Ловеч
« Отговор #127 -: 09 Септември 2009, 09:08:43 »
Хей, хора, с риск някой от вас да ми се разсърди, ще ви кажа, че не сте прави.Уважавам ви и двамата, но сте се хванали за гушите като малки деца.На мене също някои хора от форума ме дразнят (не ги познавам лично, но това което пишат ме дразни), но се старая дори да не личи,камо ли да си позволя обиждам някого.В правилата на форума се с споменава, че не трябва да се отправят лични нападки и обиди.В крайна сметка сме се събрали за да си помагаме, а и да даваме пример на младите бъдещи моделисти.Някои от тях, четейки тези крамоли какво ще научат?Само как да се обиждат един-друг, а хобито го оставяме на заден план.Хайде мир и повече толерантност!  :hi:

ivo

• КЖМ - България
  • Trade Count: (8)
  • Hero Member
  • Публикации: 2010
  • Рейтинг: 558
  • HO - II-III, София
« Отговор #128 -: 09 Септември 2009, 12:06:07 »
Аз също подкрепям призива за толерантност. Който на който има да казва нещо извън темата и добрия тон :) моля на лична или на телефона или skype ...

mill

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #129 -: 09 Септември 2009, 14:23:17 »
Абе момчета....недейте да се репчите като петлета бе.... толкова малко радости има в днешно време,защо зорлем се правите на такива каквито не сте.И Пламен и Владо...да не ви познава човек ...ми то... готини,умни хора .... най-важното интелигенти.Вземете седнете на бира ли,сок ли,кой кавото пие -пък се разберете.Замислете се какви трагедии и мъки има около нас.... и дали си заслужава да си тровите ежедневието.Недейте превръщайте всеки спор м/у вас в кавга.На кой му става по-хубаво от това - на Пламен или на Владо...на никой ,нали! Е, за какво е тогава всичко?Оставете "комплексите" на страна и се опитайте с компромиси.Кой,какво,защо...винаги едни ще са съгласни с Пламен,други с Владо.Това означава ли,че нон стоп ще се карате. :stop:
От самото си раждане всички хора вървят към една единствена цел, но по различни пътища. Колкото по-трънливи са те, толкова повече ни се иска да стигнем до края. Пазете се от тръните. Те бодат и ни карат да вземаме нетрeзви решения. :hi:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #130 -: 09 Септември 2009, 15:50:34 »
Цитат на: ivo link=topic=944.msg28183#msg28183 date=1252487167
Аз също подкрепям призива за толерантност. Който на който има да казва нещо извън темата и добрия тон :) моля на лична или на телефона или skype ...

или на канадска ! :haha:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #131 -: 09 Септември 2009, 16:22:01 »
Здравейте.
Имам се за що годе нормален младеж на 22г., но мисля че имам сериозни проблеми с форума..и не само. Ще започна хронологически. Доста време се чудих дали въобще да ви занимавам с проблемите си, но ми е интересно да разбера какво мислите.

Тъй като съм доста добричък, даже прекалено, навремето ме тормозеха в чатовете. Естествено на мен това не ми влияеше никак добре, започнах да не ги посещавам  и най-накрая напуснах ICQ. Затворих се в себе си, питах се къде е проблема и защо толкова не мога да се впиша в заобикалящия ме свят.

Стигна се дотам, че в един момент престанах да чатя с хора на моята възраст и ударих чертата на всякакви виртуални контакти. В момента влизам само е еБей колкото да си купя я Брава я...Тилиг. Не знам, когато си ги бидвам се чувствам спокоен, някакси се отпускам и мога да общувам по-лесно с хората около мен. Получавам онова самочувствие, което иначе ми липсва във Форума. Чатя,спамя...и в един момент не усещам как минавам границата. Имам отвратително спамене, излагам се пред близките си и пред съседите.Спамя колкото организма ми може да издържи. С две думи - нямам мярка.

Заради спаменето изгубих и работата си. Знам, че може би ако започна да чатя с хора на моята възраст бих могъл да спра да спамя толкова много или може би ако си намеря дружка ? Но тук идва другото, че ме е страх да не я разочаровам или някой да не ме нагруби. Просто досега в повечето случай се е случвало така и ме е страх това да не се повтори. Заради прекомерната употреба на спам загубих всичките си приятели и познати и не веднъж съм се разминавал на косъм да не ме баннат в някой форум.

Като заключение: Искам да се променя, но ме е страх.  :swoon: :taunt:

piko1

• Гост
  • Trade Count: (0)
« Отговор #132 -: 09 Септември 2009, 17:01:25 »
Бухахаха това вече е лудница  :lol:
Адриане не лъжи хората бе това че спамиш като 22 годишен е друго нещо  :lol: :haha:
предложение да се напарави група в форума Клуб на Анонимния Алкохолик - Моделсит   :haha:
ще наемем и псхолог  :spiteful:
адри лъжец каква е тази обява некоректно си я пуснал не си обявил и цена а колко са ти навити да те купят
ще те пуснем в Бея  :lol:
« Последна редакция: 09 Септември 2009, 17:14:10 от piko1 »

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #133 -: 09 Септември 2009, 17:24:53 »

добре ,че не ви станах навремето модератор - за правопис щеше да изгърмиш със седмична банетка  :lol:

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #134 -: 09 Септември 2009, 17:30:16 »
Колебая се дали да не добавя нова точка в правилата на форума със заложено основание за бан - множество правописни грешки...  :wild: