Опс...някой пак те е "съветвал в тъмното" може би ...

Миро споменал съм твоето име във връзка с това, че подаваш важна информация и нищо повече.
Тоест не съм го написал директно, но съм ви похвалил заедно със Сашо и Митко - другите които
се отнасят съвсем сериозно по въпроса, без "лирични" отклонения и излишни "спорове" и "катерушки"..
А иначе тук съм показал няколко различни (бъдещи) сета, без да е ясно точно кой ще се произведе (за ТТ),
истински и различни вагони производство на карловския завод (или поне от този тип) и последно моделите в Н0
на Булмаркет.

Не разбрах, на кои точно вагони и модели трябва да "преброя нитове" за сравнение?
Ако става въпрос за единствените "видял" ги вече с истинските им снимки модели (тези в Н0)
то дори и да имат някаква разлика, според мен, тя може само да бъде отбелязана за историята и "броячите на нитове",
но това не би помрачило насладата ми от външния им вид (която изразих и по-горе).
Мога да го направя ако държиш да ме "изпиташ", за да се изкефим на макс по въпроса - все ще си намеря
някакви снимки и на Белмаркетовите, нищо че не са в моя основен мащаб.
И понеже са в Н0, мога само да изразя още съжаление ...но и радост че ги няма в ТТ.
Съжаление - защото според мен са доста красиви, атрактивни и страшно ми харесват
(с всичките им известни или не предимстав и недостатъци).
Радост - защото са "чаааак" в VІ-та епоха и си струват доста пари - тоест ако ги имаше в ТТ щях "да извия на умряло",
но да си ги купя, защото така или иначе вече имам две/три други красиви "влакчета" от VІ-та епоха.(но не български)
Та така...казвай с какво да продължа обсъждането на моделите и прототипите им?

ПП. Сега виждам, че тези на Булмаркет имат прилика с един от моделите на карловския завод...или поне в една външна точка.
Но пък на карловския сайт Булмаркет го няма като партньор на завода ...