Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Питане по тендерите на BR 52
Сaprycorn:
Този тендер "лодка" на BR 44, НЕ Е "лодката" на BR 52! При серия 44 лодката е KOHLENSTAUBTENDER (не съм сигурен, дали го изписах правилно), т.е. тенедер, който носи смлени на прах въглиШта. Такъв тендер има и серия 25.10 на DR.
В средата на 50 те години DR използва доста локомотиви с такова въглиШтно прахово горене, система разработена от проф. Вендлер. Такъв опит е правен и в БДЖ с един локомотив серия 14, но неуспеШен, поради лоШото качество на българските въглиШта.
CaLLlo:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=1632.msg24406#msg24406 date=1242131030 ---Този тендер "лодка" на BR 44, НЕ Е "лодката" на BR 52! При серия 44 лодката е KOHLENSTAUBTENDER (не съм сигурен, дали го изписах правилно), т.е. тенедер, който носи смлени на прах въглиШта. Такъв тендер има и серия 25.10 на DR. ...
--- Край на цитат ---
Тоя за който говориш е също 2'2' Т30, но се води "Stoker" и само BR 44 са били с него,
а 2510 гледам е с 2'2' Т27,5
отделно от това е имало 44-ки и с нормални лодки, но колко и кога ...
Сaprycorn:
Имам предвид този тендер
novobranec:
Ма чакайте сега малко, аз поне доколкото знам тия лодки са преработени за въглища на прах (или на който повече му харесва така - Kohlenstaub) чак след войната в ГДР. Мене ме интересува само Kriegslokomotive и нищо друго! Щото съм войнолюбец, а мирната техника я оставам на вас.
CaLLlo:
За голямо прасе, само голям тендер!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия