Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
релсов път
XRISTO:
Благодаря ви приятели!Само че моите , като ги меря релсата е някъде между 2,1 и 2,5 - по - скоро 2,3. ::)
Но пък като ги разгледах внимателно видях,че отдолу им пише номерчето - 4402 , та то ако ми помогне - ще отворя роковският сайт.А , и ще притичам до гаража за шуплера,защото сега ги меря с една обелена рулетка, ха-ха ! ;D ;D ;D
pach:
Бе , вчера се загледах в новият каталог на Конрад по някви сетове с релси и стрелки на Флайшман , та цените им са доста .... :o Някой работил ,ли е с такива релси и какви са впечатленията му?
EMPEROR:
За сега май най-добрият избор е Tillig... или поне най-реалистичен... стрелките им са с цяла релса, а не като другите с чупка (в кръста хаха)...
Сaprycorn:
--- Цитат на: pach link=topic=118.msg11417#msg11417 date=1224228203 ---Бе , вчера се загледах в новият каталог на Конрад по някви сетове с релси и стрелки на Флайшман , та цените им са доста .... :o Някой работил ,ли е с такива релси и какви са впечатленията му?
--- Край на цитат ---
И аз се заглеждам по релсите на Fleischmann, и макар че са скъпи, си мисля за една елипса от тази фирма. Най малкото, че баластовата призма изглежда ( поне на снимката) много добре.
EMPEROR:
Загледайте се по-добре в Тилиг ви казвам аз... ще гледам скоро да направя МАКРО снимка на някоя релса да я огледате хубаво... страхотни са!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия