Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

релсов път

<< < (5/15) > >>

Gervasii:
да Тилих са страхотни но дали на Пеко не са по-добри не съм виждал на живо

Adrian:
Off :
Аз съм ПРОТИВ мачкането на невинно паркирали коли по паркингите !
Адски е неприятно !!
Днес имах среща с брат Мартзаро на НДК и както си пъпля в задръстването изведнъж бях леееко нашибан изодзадзе - слизам и гледам руса кифла , която пуше цигара и ПРОДЪЛЖАВА да говори по ГСМ-а си !!!
Гледам си колата -нищо и няма - удърът е лек и в бронята ; но понеже се нервирах и си знам ,че задната ми ключалка винаги ми заяжда - веднага направих скандал , че ми е повредена ключалката ! Тая вика - не е верно - > ела ма...да пробваш !! - ще викаме КАТ  >:(,...да видите как бързо се печелят 50 лв !

Сaprycorn:

--- Цитат на: Vlado link=topic=190.msg11441#msg11441 date=1224244902 ---Напълно съм съгласен с pach! Просто П профилът вече е отживелица и трябва да заеме своето място в... историята. А Тилиг наистина са добрият заместител!  ;D

--- Край на цитат ---
Ако не друго, то поне Тилиг са най евтините профилни релси ;) Но старите локомотиви на Гютзолд(24,52,64,75,110,118,120) не могат да се движат по тях заради "високите" реборди, които удрят в траверсите. Това важи и за Роко лайн. Т.е. тези релси изискват само нов подвижен състав.

misho_tabakoff:

--- Цитат на: Adrian link=topic=190.msg11443#msg11443 date=1224246129 ---... да видите как бързо се печелят 50 лв !

--- Край на цитат ---

Ай ся да почерпиш на Неделята.

Vlado:

--- Цитат на: caprycorn link=topic=190.msg11444#msg11444 date=1224246966 ---Ако не друго, то поне Тилиг са най евтините профилни релси ;) Но старите локомотиви на Гютзолд(24,52,64,75,110,118,120) не могат да се движат по тях заради "високите" реборди, които удрят в траверсите. Това важи и за Роко лайн. Т.е. тези релси изискват само нов подвижен състав.

--- Край на цитат ---

Затова код 100 както е при мен. Вярно по друга причина ги ползвам (просто такива имаше, когато започнах макета). Но и сега взимам Пико А глайс код 100 при всяка промяна (подмяна или полагане на нов) на релсов път. Добро качество, добър външен вид. Е, не са "ръждиви", но това е поправимо - четката и боята и мацай, мацай...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия