Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
релсов път
Жоро:
Явно, темата за височината на глава релса ще е повод да не се съглася с УВАжавания наш колега Ясен и сигурно ще се стигне до късане на потници.
От край време Флайшман прави релси с височина 2,7мм. За подвижния състав от преди 40 години, това е било необходимо. Колелата са били с много по-високи реборди от сегашните и технологично е имало нужда от високи релси. С навлизането на продукти по NEM-стандартите и собенно на NMRA-стандарта(RP 25 - засега най-ниския реборд, който аз знам), тази нужда отпадна. От няколко години насам Флайшман прелага PROFI-серия с височина на релсата от 2,5мм. За консерватори като тях, това сигурно е революционно решение, но други фирми, отдавна работят с 2,1 и 1,9мм. Освен това насипът на Флайшман е далече от действителния и по височина, и по широчина. Най-близки по геометрия релси с насип бяха Roco-line. Цената на флайшманските релси няма да я коментирам, само ще кажа, че и да ми ги подари някой, не бих ги задържал.
Не съм съгласен с Ясен и за това, че старите машини на Гютзолд се разхождат по тилигски 2,1 мм релси. Тилиг са направили крепежните елементи, толкова ниски, щото колелата на въпросните модели не стигат до тях.
Стигайки до тук се сещам, че има още една тема с подобно име http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,292.0.html. Дали не по-добре двете теми да се обидинят? И без това се обсъждат само НО-релси.
Сaprycorn:
чак до късане на потниците няма да се стигне-твърде отдавна сме приятели ;) А пък и аз НЕ СЪМ дистрибутор на ФлайШманн.
Жоро:
--- Цитат на: caprycorn link=topic=190.msg11497#msg11497 date=1224351378 ---чак до късане на потниците няма да се стигне-твърде отдавна сме приятели ;)
--- Край на цитат ---
:P ;D
XRISTO:
Ами да,тя темата май си е за обединяване,но би било нелепо да преместя изведнъж въпросите си в другата.Аз пак искам да попитам относно Тилиг релсите.Интересува ме тези "Тилиг Стандарт" дали са от по-високите и дали ще постъпя разумно,ако се спра на тях и поръчам за моят макет? ???
Сaprycorn:
И понеже думата дума отваря, и стана въпрос за ФлайШманн, искам да споделя някои плюсове и минуси на тази фирма.
На първо място искам да отбележа, че ФлайШманн произвежда най голям дял от подвижният състав на DRG, факт от особена важност за мен :) ФлайШманн е абсолютен фаворит на немските (от скоро разбрах и на испанските) ж.п. моделисти!!! Традиционното НЕМСКО качество и прецизност са отличителен белег за ФлайШманн!!! Моделите на ФлайШманн се продават НАПЪЛНО СГЛОБЕНИ (за разлика от Роко и Лилипут)
Но както казва Жоро "консерватизъм" е характерен за моделите на тази фирма (съШтото важи и за Трикс и Мерклин) Конструкционната концепция е запазена без промяна от 40-50 години насам. Един много коварен недостатък е, че локомотивите на ФлайШманн са почти НАРАЗГЛОБЯЕМИ-отделя се само корубата от рамата за да се сменят круШките на осветлението или четките на двигателя. НиШто повече. И не на последно място моделите на ФлайШманн са 1,5-2 пъти по скъпи в сравнение с Роко, Пико, Лилипут...
Доскоро пазех в колекцията си един вагон от тази фирма, на дъното на вагона пиШеШе: FLEISCHMANN, MADE IN U.S.A. ZONA т.е. произведен между 1945 и 1949 година!!! Тази антика имаШе по добри ходови качества от вагони на други фирми, произведени 50 години по късно!
Като гледам тази публикация не е за "РЕЛСОВ ПЪТ", нека модераторите я преместят, където намерят за удачно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия