Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Гара Сердика
Gervasii:
защото Miramax ги е блокирала за авторски права
760mm:
Ясно. Но все пак ще е супер, ако ги има...
izi_bizzy:
Супер тема! Предполагам не се е преместила другаде... не знам на какво се дължи фактът, че не е особено оживена. Бих помогнала с каквото мога, но нямам достъп до други източници на информация освен интернет. А тук няма много, затова страшно много се зарадвах, когато видях заглавието на темата. Предстои ми доста работа по.. един "проект" така да се каже, който е пряко свързан с мястото и ще съм наистина много признателна, ако мога да погледна/или ако не е прекалено нахално да помоля да получа/поне малка част от публикуваните тук снимки. Всякаква информация за старата гара Сердика ще бъде от голяма полза за мен и благодаря предварително на всеки, който сподели с мен това, което знае за нея, а и с повечко късмет - ми покаже някакви снимчици :)
Tramway:
Пач, нито една от снимките не ми са отваря.
pach:
--- Цитат на: Tramway link=topic=2027.msg55049#msg55049 date=1298904889 ---Пач, нито една от снимките не ми са отваря.
--- Край на цитат ---
Логично ...темата е от две години...имам ограничени ресурси в мрежата които ми потрябваха.
Снимкита са (бяха) от ноември 2009 година и едва ли представляват чак такъв интерес.
Виж издирването на старите все още продължава.
Както и оня легендарен клип от взривяването на моста над гарата...
та така...
ПП.Проекта не е изоставен...но е временно отложен заради ВGTT - но още има какво да се направи в тази тема, така че ...човека каза " Ще видим..."! ;) :yes:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия