Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Гара Сердика
mitko359:
ех да можехме да купим едната гара и там да се помещава клуба :spiteful:, но и като се замисля ще трябва и оснивен ремонт
pach:
Принципно, когато инж.Димитър Деянов направи първият клуб в България (на когото имах честа като голобрад ученик да бъда член и аз),като част от НТС (Научно Техническите Съюзи)
една от идеите му бе тази цялата гара да стане един истински музей на железопътния транспорт в България.
Там бе перфектното място - на един хвърлей място от центъра на града, със собствена железопътна връзка, достатъчно коловози и сравнително голяма площ. Имаше идея дори освен транспортирането на екпонатите от Русе,
да се съберат и всички парни лоомотиви които той и Данчо Финта, бяха обиколили по гарите на страната,
за да надписват с бяла боя "Не режи. Музеен. зап.№ххххх". Тази заповед (че и другите по въпроса)
разбира се, че бе "издействана" от Деянов и ядрото стари историци и моделисти около него.
Както и отделянето от парка на БДЖ, на един бракуван пътнически вагон в който постепенно да се изгради макет на клуба.
Дори правеха сметки и за втори такъв, който да се преустрои с доброволен труд на ентусиастите около това ядро, на киносалон в който да се прожектират филми с история и т.н.на железопътния транспорт въобще.
Но по една или друга причина това си остана само като пожелания и мечти.
Впрочем сред форумните членове сега има още едно "старо куче" от онези славни времена.
Той също бе ученик и от тогава също е в хобито. Годините около 1980 бяха, години на щури мечти...
pach:
Започвам въстановяването на темата - виж от начало... :hi:
pach:
Първа страница е почти (без две/три снимки) изцяло въстановена.
Ще издиря и останалото за следващите страници.
(много гадно е да ти гръмне РС-то :sarcastic:)
:scratch_ones_head: :lol: :lol: :lol:
Tramway:
--- Цитат на: pach link=topic=2027.msg55082#msg55082 date=1298962107 ---Принципно, когато инж.Димитър Деянов направи първият клуб в България (на когото имах честа като голобрад ученик да бъда член и аз),като част от НТС (Научно Техническите Съюзи)
...........
да се съберат и всички парни лоомотиви които той и Данчо Финта, бяха обиколили по гарите на страната,
за да надписват с бяла боя "Не режи. Музеен. зап.№ххххх". Тази заповед (че и другите по въпроса)
разбира се, че бе "издействана" от Деянов и ядрото стари историци и моделисти около него.
Както и отделянето от парка на БДЖ, на един бракуван пътнически вагон в който постепенно да се изгради макет на клуба.
..........
--- Край на цитат ---
Един от основателите съм и аз, заедно с инж. Стойко Алексиев, арх. Никола Дамянов, Йордан Андреев - Данчо Финта, худ. Георги Дончев (и на четиримата лека им пръст), проф. Чавдар Найденов, инж. Константин Иванов, Стефан Стоичков и др. Годината беше 1978, мястото – тогавашния дом на Стоичков, ул. Листопад №9, София. Членската ми карта е №7.
Не Данчо Финта, а Стоичков и аз сме обикаляли де що има релса в България, вряли сме са в пещи, тендери и в кучи задник сред железа, ръжди, тръни и оси да описваме машини, вагони и др. и да пишем с блажна боя "Не режи. Музеен. зап. 18" (имам снимки). Въпросната заповед е №18/08.01.1979. С нея обаче никой не се съобрази. До 2005г последваха още 5 заповеди с непрекъснато намаляващия поради унищожаване брой исторически возила с надпис "Не режи. Музеен".
Вагонът беше получен и гариран в депо Сф. Замисълът беше да служи за клубно помещение за сбирки и мероприятия, уреждане на фотоизложба, в по-далечна преспектива изграждане на макет вътре, сертифициране на вагона за движение и обикаляне с него на България с цел популяризиране на железопътното дело и железопътния моделизъм. Но тъй като освен Стоичков, Алексиев и аз никой не искаше да са грижи за вагона, да го чисти и мете и т.н., скоро заприлича на кочина, а след 1 година тогавашният н-к депо разпореди вагонът да бъде изваден извън депото и гариран до възстановителния влак. Туй предопредели съдбата му – за нула време беше тотално разбит и разграбен и не след дълго нарязан.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия