Хм , подведох ви аз , със грешното изписване (автоматизъм) :-[ :-[ :-[ на тоя клингерит...
Рипер , таблицата с размерите съм я свалил от Конрад каталога на производителите на такива баластри.Но най-добре да си пробваш на нещо и да си прецениш сам , което ти най - харесва.Аз писах ,че много от колегите в НО ни "крадат" материала щото им се струва по-реалистичен.
Тано , за С200 в 1-1 ми се струва за баластрата многа трудоемко и с разход на материали , но не съм прилагал такава гъста смес , освен при лепене на дърво...
Инак по тази технология ми е направена "онази" пътека с прав ъгъл на модула , дето "завива" покрай една "скала" - тя впрочем също я лепнах с разреденото лепило направо върху тревата , та сега ме е яд че нея затиснах с енциклопедията , да потъне в тревата , седи малко ефирно - дори не е смачкала тревата под себеси , ама не се вижда

Пясък от пътеката не можах (поне видимо) да дръпна с прахусмокачката и "почесване" с четката директно върху нея.По това време не можех да обърна модула и да видя какво и паднало излишно , защото бях залял част от реката с епоксидна смола , щеше да изтече "барабар с рибата" в нея

. И пътеката е още цяла...
Така смятам да баластирам и малкото трасе което имам на модула (нали е 90 см мост) та ще разбера дали е ефективно това с 1-5 + омекотител.За сега сведенията са добри...
Адри с кой номер четка "покапваш" по средата на коловоза , не става ли много изцапано !?тоест колко едрички са ти петната зависят ли освен от номера на четката , и от гъстотатат на боята ? И каква боя ползваш?