Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Кой интернет доставчик да избера?
cahdar:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2879.msg61197#msg61197 date=1307370852 ---За София и големите градове - Макс Телеком.
Можеш да си вземеш модем или usb устройство (като флашка).
10 кинта на месец за нови клиенти (12 месечен договор).
И аз бях на МАгЕлан, ама нещо не виждам смисъл да плащам 25 лева за кабел,
в който почти винаги се спъвам.
--- Край на цитат ---
Да ви кажа това с флашките не е добър вариант за на всякъде. Някъде сигналът е много слаб, особено ако няма пряка видимост. кабелът си е кабел, е, да, може да пречи понякога, но е много по-сигурна връзка. Преди пробвах с флашка на Виваком и Макс Телеком - е, не може да се сравни с кабелния интернет на НЕТ 1. А с кабелен може да се ползва и рутер, нали? :)
niki:
Е че къ иначе ;D :drinks:
cahdar:
Така че да пием за добрият кабелен интернет! :drinks: Ама Добрият, а не срещи от третия Близууитски вид! :sarcastic:
widowmaker:
--- Цитат на: cahdar link=topic=2879.msg62141#msg62141 date=1308750283 ---
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2879.msg61197#msg61197 date=1307370852 ---За София и големите градове - Макс Телеком.
Можеш да си вземеш модем или usb устройство (като флашка).
10 кинта на месец за нови клиенти (12 месечен договор).
И аз бях на МАгЕлан, ама нещо не виждам смисъл да плащам 25 лева за кабел,
в който почти винаги се спъвам.
--- Край на цитат ---
Да ви кажа това с флашките не е добър вариант за на всякъде. Някъде сигналът е много слаб, особено ако няма пряка видимост. кабелът си е кабел, е, да, може да пречи понякога, но е много по-сигурна връзка. Преди пробвах с флашка на Виваком и Макс Телеком - е, не може да се сравни с кабелния интернет на НЕТ 1. А с кабелен може да се ползва и рутер, нали? :)
--- Край на цитат ---
Кабелният интернет е само у вас, с флашката, дори и да няма покритие навсякъде, имаш нет и на двора ( или на Терасата), и в парка, и в други големи градове.
МАгЕлан са 25 лв на месец, на мен флашката ми е за 10 лв. Скоростта е 2 пъти по малка (но пак е достатъчна), сравнена с тази на мАгЕлановците, но и цената е доста по различна - само 10 лв.
Това, че ще сложиш безжичен рутер у вас, означава само, че няма да се спъваш в кабела. До тук с предимствата на кабеларите.
XRISTO:
Как така само 10 кинта?! Че нали само 500 мгб. има фрии, останалото се плаща като трафик, поне така ми обясниха от Вивател. Мтелта едва ли са по - ларж (тез хаизи факани ). Че то ако опъна 3-4 филма и ще ми излезе все едно да си ги купя на дискове, баси. :spiteful:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия