Когато аз дам пример със себе си за да не засегна някой или някои (нискочелите не се броят - подобно на Борето)
се оказва че гоня реваншизъм!!!
Това тълкуване е като дявола евангелието - без коментар...
Когато напиша нещо в което всички сме се уверили, но Владо е сигурен че не може да бъде доказано, веднага ставам ...какъв ли не!!!!!!!1
Но факт е, че всички видяха последният пример на изтрити мои постове след последния ми бан и дори ме питаха как го правя!!!!!!!!!!!2
Доказателствата са коствени - някой малко след банана ми беше писал че постовете са ми 7280, но сега след три месеца те се оказаха 7265!!!!!3
Това се видя от всички които искаха да го видят. Нещо повече - бях пратен в банановата република на 31 декември 2011 г около 17,30 часа.
До тук добре, но поне три човека ме питаха как като съм баннат в профила ми пише "последно активен на 02,01,2012 година час,,,,,,,,,"?????????????
За съжаление това се неща недоказуеми (мина времето когато снимах екрана с темите и ми правеха колеги PDF-файлове преди да изтирият постовете ми),
иииии......ооооооо....небесааааа ....най-после разбрах --- Владо говори от името на форумната управа. Как се връзва това със решението само Иво и Диспечер да са модератори?????????? Той Борис хубаво го е казал - не спазвате собствените си правила!!!!!!!!! За каква толерантност става вече въпроса тук????????????
Май обвиненията ми не са кухи и голи, ами уцелиха в десятката по един от поставени от мен въпроси!!!!!
Друг е въпроса, че поне десет души видяха че дефакто аз се извиних на Ванката, след неговия обяснителе пост.
Но после тези две поста бяха изтрити от ...ми незнам вече от кой---тек всичко е почтенно....и аз бях баннат за "лош език към Ванката".
Съответно той беше дълбоко заблуден (и за това намекнах в предишния ми пост тук) и сега не пише тук с идейте си за подобряване на форума!
Мога да продължа, но както разбирам макар и отменено вече ми е показано - тук ако много се пише и се задават въпроси, ще заключат темата.
Това малко прилича на оня брадат виц:
Дневен ред
1. Вуте критикува партията.
2. Партийния секретар ще отговори.
3. Вуте се сбогува с колектива.
или перефразирано за обстоятелстгвата тук:
Какво става във форума?
1. Пламен задава въпроси.
2.Владо отговаря.
3.Пламен си отива (този път сам).
Нише до сега не можахме да изясним наболелите въпроси и да признаем че ги има (Владо само реваншизъм видя),
а какво остава да намерим общ път чрез предложения да подобрим работата си тук заедно.,
и то при условие че получим някакви гаранции това де не е само празнословие и вадене на очи и тем подобни "реваншистки" техники.
Аз просто съм отвратен от действието на определин хора...и вече съжалявам, че се включих в това опошлено обсъждане.
Още един наивник на ...средна възраст (ама по-малък от Борето).
Ако все пак видя някакъв конструктивен диалог тук ще напиша още наболели въп роси ,
както и мойте предложения за тяхното решаване...но само ако видя тук истинско мъжестви да си признаем грешките,
и да направим наистина нещо конструктивно.

Темата е направена от Владо (що тогава ползва моят пост предназначен за Емчо и Миро?)