Имам едно съвсем сериозно и последно предложение от мен изобщо за този форум.
Предлагам да се въведе длъжността "Най-старши главен администратор на форума" и за нея предлагам безапелационно да бъде назначен пожизнено потребител
pach. Причините са следните:
1. Въпросният потребител доказа в последните дни, че форумът на
www.railwaypassion.com е центърът на малката му вселена и за него нищо друго не съществува. Не бива да сме лоши и да накърняваме крехкото му психическо здраве след тримесечния му бан /естествено крайно несправедлив!/. Как ли той не е сложил край на живота си за трите месеца "заточение" и какво му е било в душата, четейки денонощно форума през телефон и не можейки да изкаже най-ценни мисли. Направо някой лош админ жестоко се е изгаврил с него, лишавайки го от единствената му утеха в този тежък свят. Нужна е справедлива компенсация!
2. В последните 2-3 дни потребител
pach показа неоспорими желания, настройки и способности да изземва функциите на модератори и администратори, давайки навсякъде ценни указания и уточняващи напътствия на много потребители по теми от най-широк спектър /включително и най-вече извън ЖП моделизма/. Той е сканирал в pdf формат цялата история на форума - не бива това да пропадне някъде в небитието и дори буква от изтрит пост не бива да се затрие за поколенията...
3. Предавайки цялата власт в ръцете на потребителя автоматично ще се решат безброй проблеми във форума, като отпадне загубата на време в писане на предложения, гласуване, контрапредложения, контрагласуване, пилеене за сили, нерви и средства, лишаващи ни от възможността да се забавляваме с любимото си хоби. Получавайки възможност, pach ще реши кардинално въпросите за не повече от половин час, банвайки во веки веков по ЕГН около 35% от настоящите потребители - т.нар. "неуважаващи pach". Останалите около 60% сами ще се откажат да се мерят с него в рамките максимум на 2 седмици - тук естествено слагам част от втората група, които ще му зададат "некоректни въпроси" и ще получат и те бан в рамките на 1 минута - все пак да не забравяме, че потребителят живее денонощно в този форум и не може да допусне проблеми и разправии... Така, след около месец максимум и с минимум усилия, форумът ще придобие така желания от всички вид, където ще остане една групичка фенове на стила и методите на pach под неговото вещо и компетентно ръководство по всички въпроси. И нека бъде тишина, мир и спокойствие...

Моля, предложението ми да бъде взето напълно сериозно... Искрено се извинявам на потребител pach, че го споменавах, но сами виждате, че нямаше друга възможност предвид предложението ми.