Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
БДЖ през различните исторически периоди
liro4605:
Извършвал съм тежкотоварно движение 100тици пъти и когато всичко е примерено и умерено ,съчетано с разумното-проблема е никакъв :locomotive:
Мога да ви разказвам истории в които съм участвал,а не са ми преразказани от лицето* :drinks:* Няма да го направя въпреки,че много от вас ми пишат на лична да го правя,ще оставя /професорите/ да се изживяват :scenic:
За Вакарел 1000т си е лудост,но 800-850т
Ето нещо което можете да го пробвате и на макетите.Сложете 40вагона празни на един влак,направете влак и от 10 вагона,но натоварени с брутно тегло колкото на другият влак от 40 вагона. Как мислите коѝ ще се движи по-леко въпрки еднаквото тегло?
CaLLlo:
Не е имало здрава логика навремето да бъде въвеждан "челният съветски опит" по простата причина, че Русия в огромната си част е равна като тепсия, а у нас и децата вече знаят, че поради преобладаващо планинския релеф на страната, ж.п. линиите са с големи нанагорнища и криви с малки радиуси. Нали точно за това са поръчвани локомотиви, които да отговарят на тая специфика.
Помня навремето вече покойният Данчо-Финта имаше съвсем точна теория как са съсипани все още новите тогава локомотиви серия 04. Внесени уж за друго, но накрая, по горната система, закачени на безкрайните товарни влакове за Перник и обратно. Помня ги лично - две 04-ки отпред и една 15-ка отзад, понякога още една "лодка" в средата на влака. При 3 или 4 локомотива съм броил до 105 вагона, верно, най-вероятно повечето празни, но все пак става дума за най-стръмния баир у нас - 32 промила. По негови думи серията има някакви критични обороти около 20-22 км/час, които е трябвало да бъдат преминавани по най-бързия начин. "А дано, но надали ..." - "Светне ли червен входен сигнал на гара Горна баня откъм София, след потегляне влаковете почти чак до горе карат все около тази критична скорост".
И резултатите не закъсняха, в крайна сметка цялата серия замина твърде рано.
Сaprycorn:
Бих искал да конкретизирам за кое тежкотоварно движение става дума:
Обърнете внимание- влакът е 120 вагона и маса 3670 тона, а локомотивът е парен 11.18, а годината 1959!
pach:
Браво Ясене - не всеки наистина разбра за какво става въпрос.
Сега нека професионалистите (не професори) да коментират тези 3650 тона?!?
Може би ще трябва да погледнат конструкцията и характеристиките на БДЖ-11 серия?!
Gervasii:
Една интересна сметка 3670 тона - бруто при 120 вагона прави бруто 30,6 тона бруто на вагон. 2-осни вагони във влакообразуваща гара. Та въпросът ми е за къде пътува този влак? Яска виж какво пише или е само снимка, без помощни машини е малко мисията невъзможно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия