Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
БДЖ през различните исторически периоди
TheJackal:
Много ми е интересно каква е цената на серия 45 и серия 46 - 1 бр. електровоз, чисто нов? Като се сложи амортизация по БДС 25% на година от цената, излиза, че ако реша да си закупя примерно 10 бр. от сега действащите от тези серии локомотиви, цената е не повече от 3500 - 5000 лева за бройка. Ако се засилят за скраб, 1 килограм желязо е 53 - 56 стотинки, то простата сметка до колкото знам, че осовото натоварване е 21 t,, възможно е и повече да тежи като цяло локомотива, сметката е 21.000 килограма Х 0.50 стотинки = 10 500 лева. Жива далавера! :lol:
KRAKOMOBILA:
Осовото натоварване не отговаря на теглото на локомотива. За 44/45-та серия е 21.75т - което ще рече 21.75х4=87 тона. 46-та серия 21х6 - 126 тона. И незнам как така го изчисли това амортизиране и 5000 лв брой.
Към момента се продават локомотиви от серията 44/45
44 071 - 194 400 лв
44 072 - 194 400 лв
44 073 - 194 400 лв
44 075 - 194 400 лв
44 080 - 194 400 лв
44 083 - 194 400 лв
44 095 - 264 600 лв
44 112 - 264 600 лв
44 143 - 194 400 лв
45 154 - 247 451 лв
В Чехия се продадоха локомотиви :
43 523 - 126 000 лв
43 543 - 126 000 лв
43 554 - 126 000 лв
43 555 - 126 000 лв
Уточнявам, че това са начални тръжни цени и е много възможно да се продадът и за по-големи суми.
Да не говориме, че един ел локомотив има доста цветни метали и въпреки това е много по-изгодно да се продаде цял на някой превозвач от колкото да се реже за скрап.
TheJackal:
БДС - Български Държавен Стандарт, има си закон и там е писано за всяка една техника или да го наречем движимо и недвижимо имущество (активи и пасиви) на една фирма, че амортизацията е 25% на година. За това се прави инвентаризация всяка година и се отчитат наличните капитали. А, щом казваш, че има и цветни метали, ето защо е й такава цената, която ти посочваш. Не съм чул някой да е закупил локомотив от сега действащите в БДЖ на тези цени. За дизеловите маневрени, знам че се продават. Логиката е високи цени - няма купувачи и ................. отива на фалит.
С риск да ме анатемосате всички приятели и колеги които работите в системата, истината е една:"колкото Нефтозавода е нужен на БГ , толкова и БДЖ е нужна".
Спирам до тук! Това е лично мое мнение, многократно съм го казвал. Част от моя род е железничарски, някой са машинисти, други началник гари, трети е изп. директор.
liro4605:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3942.msg80798#msg80798 date=1344966137 ---Три.
--- Край на цитат ---
Някъде в годините назад...
Влак пътуващ по направление Бургас-Драгоман-...
Състав 31пълни вагона 2190т
Някой неща остават траино в съзнанието.
Начело локомотив 46 017
В участъка Карлово-Д Камарци помощен локомотив 43та серия
Повикване по ВРДВ-влакова радио връзка
Диспечера с въпрос?
-Ще го закараш ли до Драгоман?
Машиниста:
-Че то там няма жица!!!
-Днес я тестваха,не е пусната официално но ток има,зелено ще е навсякъде!
-Щом е така карам!
Влака спря на гара Драгоман.Машината се чувстваше някак горда заглеждана от всички,било то и случаини минувачи.Събратята и отстрани(06)някак и завиждаха.Горе в малката кабина човека слял се в едно с машината беше някак удовлетворен и и говореше като на живо същество:
-Не ме предаде и сега си горда нали!?!
misan:
Ето един цитат от вестник "Локомотив" от началото на 30-години. вестник локомотив е орган на Локомотивната организация-предшественик на днешния Синдикат на локомотивния персонал в България.
Както може да се убедим,работата с неподходящи въглища ,не е типична само 50те -години.
"Напоследък се дават в тракция Пловдив т.наречените сушени маришки въглища. Същите се пробват най напред на локомотив 16 и влак 12. В резултат-зашлакуване на огъня ,липса на горение и парообразувание. Комисията,виждайки лошите резултати,от гара Чирпан прекъсна пробата и влакът стигна до местоназначението си 40 минути закъснение и грохнал персонал. След пътнишките почнаха с товарните,и то с най добрата машина 576,като въглищата се бяха избрани като за проба.Огняра капна от преумора и силно напрежение,въпреки,че има човек на тендера да му подава въглищата,какъвто сега липсва,и огнярите изпотени,превърнали се във въгленари,са принудени да влизат в тендера на течение и да прехвърлят недостигащите въглища.,обвити в мъгла от прах,които изпущат в изобилие,като допълнение на отвратителните задушливи газове,които изпускат при горението си.След пробите известно време се даваха въглища с бучки до 16 мм ,но после се влошиха до такава степен,че половината са ситнеж и прах.Чистене на огън в междугарие и гари ,влакът закъснява,отговорности ,обяснение и други.
Въпреки молбите и личните обяснения да не се дават повече такива въглища,понежеразвалят здравето на персонала,глас в пустиня"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия