ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
ivo:
--- Цитат на: Vlado link=topic=4247.msg88106#msg88106 date=1364968926 ---Аз пък, без да съм писал и едно мнение откак го има новия форум, имам три минуса. Забава да има! Както уместно отбеляза Павката в разговорилника Скайп - не може да ни харесва целият свят... :give_rose:
--- Край на цитат ---
Влади има позитивни и негативни хора ;) Хубавото е, че позитивните винаги са повече. :dance1:
nilfe:
Това е първият пост, който пиша в новия вариант на форума, а имам вече две положителни единици. Това е най-странното. Явно някой си играе просто ей така, да цъка положителни или отрицателни оценки за съфорумниците си. :yes:
pavel75:
--- Цитат на: nilfe link=topic=4247.msg88113#msg88113 date=1364972915 ---Това е първият пост, който пиша в новия вариант на форума, а имам вече две положителни единици. Това е най-странното. Явно някой си играе просто ей така, да цъка положителни или отрицателни оценки за съфорумниците си. :yes:
--- Край на цитат ---
Значи представи си колко си харесван. Ако напишеш някой докторат няма да могат да се съберат плюсовете :lol:
mitko0888:
Смисълът на такива +- е ясен във всеки форум - на определен пост всеки може да кает че му харесва, други да кажат че е безсмислен или не на място и т.н. Мисля че в руското моделдепо много добре се вижда използването на такъв рейтинг. Освен това мнението не е анонимно, а и е ясно от кого е и за какво се отнася.
В сегашния си вид тези +- нямат нищо общо с това (естетвено според мен). Нито знаеш кой те е харесал, нито защо и за какво.
Добре е администрацията, когато въвежда новости, да помисли тези "новости" какви проблеми ще решат и до какви проблеми ще доведат. А не да се въведе нещо ново но с друго и неясно предназначение, и след това да ми се отговори: "ами нали видя че го направихме, ти пак не си доволен ..."
В другата тема имаше дълга дискусия за недостатъци или слаби места във форума. Нямам нищо против новата версия, новият дизайн не ми пречи, но е добре да се помисли с новите версии да се отстраняват и някакви вече съществуващи или забелязани недостатъци. Разбира се тук говоря за това което ние виждаме, а не за системни проблеми като сигурност и т.н.
Та в тази връзка и още един въпрос - ще остане ли сегашния вид на оказиона? или ще се прави нещо по него. Въпросът ми май ще е с предизвестен отговор, но пак ще се повторя: в оказиона (стария) имаше проблеми, но с новата му форма те по никакъв начин не се разрешиха. Просто тази функционалност значително се ограничи и проблемите се пренесоха само за "който се интересува от покупка или продажба".
pavel75:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4247.msg88118#msg88118 date=1364974036 ---Смисълът на такива +- е ясен във всеки форум - на определен пост всеки може да кает че му харесва, други да кажат че е безсмислен или не на място и т.н. Мисля че в руското моделдепо много добре се вижда използването на такъв рейтинг. Освен това мнението не е анонимно, а и е ясно от кого е и за какво се отнася.
--- Край на цитат ---
Анонимно е, защото незнаеш от кога са оценките.
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4247.msg88118#msg88118 date=1364974036 ---Добре е администрацията, когато въвежда новости, да помисли тези "новости" какви проблеми ще решат и до какви проблеми ще доведат. А не да се въведе нещо ново но с друго и неясно предназначение, и след това да ми се отговори: "ами нали видя че го направихме, ти пак не си доволен ..."
--- Край на цитат ---
Реално няма как да отгатнем какви проблеми ще донесат или решат.
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4247.msg88118#msg88118 date=1364974036 ---Та в тази връзка и още един въпрос - ще остане ли сегашния вид на оказиона? или ще се прави нещо по него. Въпросът ми май ще е с предизвестен отговор, но пак ще се повторя: в оказиона (стария) имаше проблеми, но с новата му форма те по никакъв начин не се разрешиха. Просто тази функционалност значително се ограничи и проблемите се пренесоха само за "който се интересува от покупка или продажба".
--- Край на цитат ---
И Оказиона коментирахме. Ванката предложи продукт правен от него, който предлагаше повече възможности, но не можеше да се внедри във форума, а трябваше да е извън него. Но ако трябва да е извън форума то си има Продавалник и други подобни сайтове. Не казвам, че това е окончателно, но докато се намери нещо по-добро остава това
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия