ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

НОВ ФОРУМ

<< < (11/27) > >>

pavel75:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4247.msg88118#msg88118 date=1364974036 ---В другата тема имаше дълга дискусия за недостатъци или слаби места във форума. Нямам нищо против новата версия, новият дизайн не ми пречи, но е добре да се помисли с новите версии да се отстраняват и някакви вече съществуващи или забелязани недостатъци. Разбира се тук говоря за това което ние виждаме, а не за системни проблеми като сигурност и т.н.

--- Край на цитат ---

Това най-вероятно остава незабелязано, но постоянно се търсят начини да се отстраняват проблеми. Не искам да коментирам откраднатото лично или служебно време.

Сега малко информация от кухнята. Старата версия даваше вече доста проблеми и стана наложително смяната и с друго. Събрахме се и обсъждахме какво да е това друго. Най-безпроблемно се оказа да ползваме продукта на същият разработчик, но по-нова версия. Ванката я качи на негов сървър и повече от месец тествахме. Очаквахме да стане за 2 часа, но както е казал Уди Алън - "Ако искаш да разсмееш Господ му сподели за плановете си"
Видяхте какво стана - над 7 часа и то само да тръгне
След това още два дни Ванката и Зазо бориха фрапиращите бъгове. Днес последно се отстраниха тези в Оказина.
Най-тежката работа изнесоха Ванката и Зазо за това големите благодарности към тях  :hi:
С това не сме спрели да оправяме нещата.

Mixy:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=4247.msg88124#msg88124 date=1364977219 ---Най-тежката работа изнесоха Ванката и Зазо за това големите благодарности към тях  :hi:

--- Край на цитат ---

Само който се е борил с бъгав софт и калпава документация, знае за какво иде реч... Затова едно голямо БРАВО за техническия екип!

:hi:  :hi:  :hi:

Adrian:

--- Цитат на: nilfe link=topic=4247.msg88113#msg88113 date=1364972915 ---Това е първият пост, който пиша в новия вариант на форума, а имам вече две положителни единици. Това е най-странното. Явно някой си играе просто ей така, да цъка положителни или отрицателни оценки за съфорумниците си.   :yes:

--- Край на цитат ---

Рипърчето е мноо игрив - за 3 часа 4 пъти ме е ушил...а като ми стане отрицателна головата разлика подлежа ли на рестрикции :( ?

Best Ripper:
Като ти стане 0/ -10 и първо те банват от оказиона...  :sarcastic:

zazo:
Нямам идея за какво служи, ама като видя някой с -0 и веднага го изплющявам. Само на Венци му се разминава засега, щото ми праща забавни неща по скайп.  :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия