ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

НОВ ФОРУМ

<< < (12/27) > >>

pavel75:

--- Цитат на: zazo link=topic=4247.msg88138#msg88138 date=1364996597 ---Нямам идея за какво служи, ама като видя някой с -0 и веднага го изплющявам. Само на Венци му се разминава засега, щото ми праща забавни неща по скайп.  :lol:

--- Край на цитат ---

Хора без работа!  :haha:

TheJackal:
Идеята на тази екстра е следната: "Когато, някой пусне тема или е написал нещо в друга тема и този, който иска да му сваля звезди не да пише в дадената тема, а натискайки това чудо да му благодари". Един вид идеята е да няма емотикони или алабализми в дадените теми и да стават разтяганици на локуми.

Vlado:
На мен пък минусите ми растат главоломно и без активност. Давай, народе, номинирайте ме, че гоня антирекорд!  :spiteful:

Всеки ден ДА е така до ТРИЦИФРЕНА...  :dance1:

Adrian:
Абе , Павка , аз в посл 2-3 минути съм получил 2 '- '!! Владо - и той ? По каква логика ?!!

pavel75:

--- Цитат на: Adrian link=topic=4247.msg88144#msg88144 date=1364998643 ---Абе , Павка , аз в посл 2-3 минути съм получил 2 '- '!! Владо - и той ? По каква логика ?!!

--- Край на цитат ---

Логиката, е че има хора дето се чудят какво да правят. Ей това е логиката. В момента е като някъв спорт се е обърнало.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия