ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

НОВ ФОРУМ

<< < (13/27) > >>

BaHkaTa:
Отностно плъгина, който дава възможност да въведете Skype и GoogleTalk  в публичните си данни както и да показва статуса ви е нужно да разрешите тази опция от самия Skype инсталиран на компютъра ви. Проверката се извършва през статистическия сървър на Skype и ако вие не подавате такава информация то винаги ще бъдете Offline. След като разрешите тази опция трябва да изчакате известно време преди промяната да се отрази.

Best Ripper:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=4247.msg88145#msg88145 date=1364998741 ---Логиката, е че има хора дето се чудят какво да правят. Ей това е логиката. В момента е като някъв спорт се е обърнало.

--- Край на цитат ---
Особено интерес става спортът, когато и някои се връзват на глупости...  :haha: :lol: :lol:

Mixy:
Някой ми е сложил "минус"... и понеже не знам кой е, почвам да ви плющя с "минуси" всичките наред  :haha:  :haha:  :haha:

pavel75:

--- Цитат на: Mixy link=topic=4247.msg88157#msg88157 date=1365009438 ---Някой ми е сложил "минус"... и понеже не знам кой е, почвам да ви плющя с "минуси" всичките наред  :haha:  :haha:  :haha:

--- Край на цитат ---

Това почва да ми прилича на виртуален пейнт бол ;D. Я да помислим да си спретнем истински такъв.

Best Ripper:
Викам да е нещо по-актуално - дуел с модели...  :diablo: Блъскане до пълен разпад на единия...  :spiteful:

P.S. Леле, Микси, имаш вече цели 4 "минуса"... усещам безсънна нощ в анализи на ситуацията...  :lol:

P.S. Ааууу, и аз имам цели три "минуса"... Отивам да търся въже...  :blink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия