ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
НОВ ФОРУМ
daddy_g:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=4247.msg88160#msg88160 date=1365010538 ---Това почва да ми прилича на виртуален пейнт бол ;D. Я да помислим да си спретнем истински такъв.
--- Край на цитат ---
За истински пейнт бол съм много навит...Колегите във фирмата вече не ме канят с тях...след като им боядисах на всички главите :spiteful: :spiteful: :spiteful: :spiteful:
да си приготвите каски :spiteful:
mitko0888:
Може ли надписът горе в дясно Railway Passion да сочи към http://www.railwaypassion.com/, а не към форума. За линк към форума си има бутон "Начало".
BaHkaTa:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4247.msg88165#msg88165 date=1365016984 ---Може ли надписът горе в дясно Railway Passion да сочи към http://www.railwaypassion.com/, а не към форума. За линк към форума си има бутон "Начало".
--- Край на цитат ---
Логото изобщо не трябваше да е линк но нещо съм пропуснал. Принципно може да се остави като линк към сайта, но според мен не е интуитивно и удобно. Дори да го направим ще е временно поне докато интегрираме хедъра от стария форум с линковете и банерите. Ще го обсъдим :yes:
BaHkaTa:
--- Цитат на: BaHkaTa link=topic=4247.msg88146#msg88146 date=1364998986 ---Отностно плъгина, който дава възможност да въведете Skype и GoogleTalk в публичните си данни както и да показва статуса ви е нужно да разрешите тази опция от самия Skype инсталиран на компютъра ви. Проверката се извършва през статистическия сървър на Skype и ако вие не подавате такава информация то винаги ще бъдете Offline. След като разрешите тази опция трябва да изчакате известно време преди промяната да се отрази.
--- Край на цитат ---
На тестовия сървър плъгина работеше нормално, тук обаче забелязахме че има проблем с онлайн статуса. Прекалено честите проверки излишно товарят зареждането на страниците, тъй като картинката се даунлоадва от сървъра на Skype. Не правете горните стъпки. Не са необходими вече, тъй като премахнахме проверката от статискичския сървър на Skype. Заменихме иконата със статична такава
emilchaushev:
Момчета,
Първо поздрави за усилията за получения краен продукт от тези няколко дена.
Не знам за вас и за труда, който хвърляте, но одеве ми направи впечатление, че май порицанията като сумарно за всички потребители ще надхвърлят похвалите... Страх ме хваща що за потребители има форума, ако хейтърството е култ и за какво точно труда ви се похабява.
Верно беше фън, наиграхме се ( е някои явно ще си останат ненаиграли се деца), но започва да избива на малоумщина.
Та администрацията да се замисли за кого и какво се бъхти, след като настреща седят неположително мислещи потребители.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия