Автор Тема: Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.  (Прочетена 90575 пъти)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък

Тая тема що не я кръстите "Национален клуб" направо ?

NoHaB

• КЖМ - България
  • Trade Count: (7)
  • Sr. Member
  • Публикации: 260
  • Рейтинг: 11
  • N-Scale-Плевен-Стремеж към 5-та и 6-та епоха...
Там съм ( в чата имам предвид )... ;D ;D ;D

martzaro

• Гост
  • Trade Count: (0)
И аз съм там само кажете  час 8) 8) 8) 8) /все пак идеята беше моя за общият скандал....ааа.....дебат извинявам се.

martzaro

• Гост
забравих да кажа че си взех нова клавиатура за тази цел че бързото писане се отразява лошо на лаптопа ;D ;D ;D ;D ;D ;D и така в неделя парламентарен контрол отсъстващите ще се глобяват с по една людмила от собствените им колекции аз като служител на реда ще пиша актовете и ще събирам глобите ;D ;D ;D ;D ;D ;D

misho_tabakoff

• Гост
Аааааааааааа, с Людмилите няма да се разберем .... аз от моя харем нищичко не давам, даже мисля да понабавя някои липси.

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5622
  • Рейтинг: 659
  • Красотата е в детайла!
Какво ще кажете в 15,00 ч. в чата? Какво има повече да му мислим за час. Казваме и действаме - 18.10.2008 г., 15,00 ч., Национална чат среща на всички жп моделисти!

Maktub

• Гост
Цитат на: Vlado link=topic=790.msg11280#msg11280 date=1224053294
Какво ще кажете в 15,00 ч. в чата? Какво има повече да му мислим за час. Казваме и действаме - 18.10.2008 г., 15,00 ч., Национална чат среща на всички жп моделисти!

Аз съм "за".

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1710
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
За общото дело  - те това е ясно!!! Ама такива като мен дето нивга не са виждали Мирка или там как се казва, съм като в игла с купа сено. Та последно , не е ли по-добре да е тук гласуването?

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1339
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
То май не става въпрос за гласуване , а за първоначално обсъждане , или както казваха в по-стари времена - "...да се решат целите и задачите"... ;D

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Красотата е в детайла!
Цитат на: pach link=topic=790.msg11292#msg11292 date=1224067976
То май не става въпрос за гласуване , а за първоначално обсъждане , или както казваха в по-стари времена - "...да се решат целите и задачите"... ;D
Апцелютно! :)

За The Jackal:
Вуйче, просто отиваш на адрес: http://embed.mibbit.com/?server=irc.voodoonet.biz%3A%2B6668&channel=%23BgServ&charset=windows-1251 и след като кликнеш на линка, се показва прозорец, в който пише да регистрираш никнейм (Choose a nickname); регистрираш се като "The Jackal" и натискаш "click to join chatroom"; изчакваш малко, за да те възприеме системата; след като го е направила, се появява един прозорец, в който само можеш да пишеш и едновременно да гледаш какво другите пишат. Много простичко и ефективно, без да се изискват никакви познания по чат, Мирк, фирк, дирк, сирк и незнам си още кво ;)

« Последна редакция: 15 Октомври 2008, 14:26:01 от Vlado »

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Красотата е в детайла!
А! Ще помоля всички да влизат в чата като се регистрират САМО с имената, с които са известни тук и с никакви други, дори и да са собствените им. Съображенията са ясни, надявам се - никакви резерви и съмнения относно идентификацията на присъстващите на срещата, тъй като в интерес на истината няма техническа възможност за проверка съответствието между ник и човек зад него, а от там и опасения за злоупотреби.
:)
« Последна редакция: 15 Октомври 2008, 14:55:53 от Vlado »

TheJackal

• КЖМ - България
  • Hero Member
Благодаря за обяснението, сега ще пробвам! :D

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1339
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Цитат на: Vlado link=topic=790.msg11297#msg11297 date=1224070640
..... няма техническа възможност за проверка съответствието между ник и човек зад него, а от там и опасения за злоупотреби.
:)
Може и да си въобгъзявам (цитат от Ричард Марчинко) но във връзка с последните събития на последък , това май не е най-удачното решение за такова обсъждане!?Каква гаранция , че човека отзад е този за който се представя?

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък

Най-после някой да се замисли!

TheJackal

• КЖМ - България
  • Hero Member
Познава се по IP или по неговите разновидности!!! ;)